Akciós split klímák – az elérhető ár nem álom többé!

Hamarosan ismét beköszönt a nyár; ennek már minden jelét tapasztalhatjuk. Hosszabbak a nappalok, egyre melegebb az időjárás, zöldellnek a fák, és még sorolhatnánk. Egyetlen a nyárra jellemző dologgal nem kell még szembenéznünk, ez pedig a forróság. Sok háztartásban lehet már klímaberendezéssel találkozni, ám még többen vannak, akik nem tudnak, vagy akarnak vagyonokat költeni a légkondicionálásra. Erre azonban nem is van feltétlenül szükség, hiszen az akciós split klímák között meglepően alacsony árú készülékeket is lehet találni.

A split klíma kifejezés nem takar semmi ismeretlent: tulajdonképpen a mindenhol előforduló klímaberendezéseket nevezik így. A lényeg a különálló beltéri és kültéri egység, ami manapság gyakorlatilag általános. Számos előnnyel rendelkezik, de a legfontosabb az alacsony zajszint, ami a kompresszor kültéren való elhelyezésének köszönhető. Többféle típus létezik: a mono split egy külső és egy belső egységből áll, a multi split pedig nagyobb teljesítményű a kültéri egységgel rendelkezik, így több beltéri egység is csatlakoztatható hozzá. Az inverteres típus a hűtésen felül fűtésre is alkalmas, és lényegesen gazdaságosabb az üzemeltetése, mint a régebbi klímaberendezéseké. Gyakorlatilag bármelyik, fentebb felsorolt légkondicionáló megtalálható az akciós split klímák kínálatában, csak a megfelelő helyen kell nézelődni.

Cégünk az A-Klíma Kft. légkondicionáló berendezések forgalmazásával, beépítésével és karbantartásával foglalkozik. Kínálatunkban akciós split klímák is megtalálhatóak, és a beüzemelésüket is kedvező áron vállaljuk. Keresse fel honlapunkat a www.a-klima.hu címen, és tekintse meg akciós split klímáinkat, olvasson bővebben tevékenységünkről, valamit árainkról!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az akciós split klímák iránt, rendeljen kínálatunkból csupán néhány kattintással! Ha kérdése lenne termékeinkkel, a rendelés menetével, vagy a beszereléssel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén: a +36-70-243-6998-as telefonszámunkon, vagy az info@a-klima.hu e-mail címünkön!

ugrás az oldal tetejére