A tetőtér beépítése rendkívül népszerű megoldás, hiszen egyszerűen lehet bővíteni az ingatlan alapterületét ilyen módon. Kényelmes lehet egy nagyobb családnak, de akkor is praktikus megoldás, ha két generáció él egy fedél alatt. Azonban a tetőtér kialakítása speciális megoldásokat kíván minden téren, ezért sok mindent végig kell gondolnunk, mielőtt belevágnánk a bővítésbe. Az egyik fontos kérdés, amiről döntést kell hoznunk, hogy milyen legyen a tetőablak. Nézzük, milyen szempontokat érdemes figyelembe venni, amikor tetőablakot választunk!

•    A tetőtérben mindig jelentősen magasabb a hőmérséklet, mint az ingatlan többi részén, így a hőszigetelés az egyik legfontosabb tényező. Télen előnyös, ha kevesebb fűtéssel érhetjük el az ideális hőfokot, ám nyáron, a rekkenő melegben nagyon sokat számít néhány plusz fok, így ajánlott nagy gondot fordítani az ideális üvegezés kiválasztására.
•    A praktikus használat szintén nagy jelentőséggel bír, és mivel a tetőablak gyakran magasan helyezkedik el, fontos, hogy jól gondoljuk át, melyik oldalról legyen nyitható, hogy minden lakó kényelmesen elérje.
•    A tetőablak remek kilátást biztosít, ugyanakkor rengeteg fényt enged be, ezért a nyílászárót egy praktikus árnyékolóval együtt érdemes megtervezni a nyugodt pihenés érdekében.
•    A stílusos megjelenés valamennyi nyílászáró esetében lényeges szempont, otthonunk berendezési elemeként a tetőablak kinézete is meghatározza a helyiség hangulatát.

Ha kényelmes és esztétikus megoldásokat keres a tetőtérbe, ismerje meg cégünk, a BAU-LUXUS Kft. tevékenységét! Vállaljuk a tetőablakok beépítését, cseréjét, karbantartását és javítását is, így nem csupán akkor tudunk segítséget nyújtani, amikor az új ablakokat tervezi, hanem hosszú távon számíthat ránk. Látogasson el www.tetoablakbeepites.hu weboldalunkra, ahol minden részletet megtudhat szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban, illetve referenciáinkat is megtekintheti! Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén, hívjon minket a +36-20-314-6148-as telefonszámon vagy írjon nekünk a bau.luxus@t-online.hu e-mail címre!