Otthonát mindenki másképp alakítja ki, hiszen ahány lakás, annyiféle egyedi szokás és ízlés van.
A nappali berendezése során kiemelten fontos a helyiségnek szánt funkció, ezért itt különösképpen előtérbe kerülnek a lakók igényei. Ha elsősorban családi, baráti összejövetelek színtereként fogjuk használni a szobát, arra érdemes törekedni, hogy a különféle ülőalkalmatosságok körben vagy U alakban legyenek elrendezve, így lehetővé téve a kommunikációt. Míg ha inkább filmezésre fog szolgálni a helyiség, célszerű a TV-t helyezni a középpontba, és ettől a megfelelő távolságba helyezni a nappali bútorokat, hogy mindenhonnan jól rá lehessen látni a képernyőre.

nappali bútorok elrendezését tehát a szokások alapozzák meg, csakúgy, mint a huzat típusát, ezzel szemben színvilágukat és mintázatukat tekintve az egyéni ízlés dominál, de mindenképpen érdemes ügyelni arra, hogy a berendezési elemek stílusa összhangban legyen egymással. A kérdés már csak, milyenek legyenek a nappali bútorok?

A sarokgarnitúra kifejezetten helytakarékos megoldás, melynek köszönhetően nem a szoba közepére kerül a fókusz. A kinyitható kanapék rendkívül praktikusak, ha gyakran fogadunk vendégeket, de a filmnézés is kényelmesebb, ha teljesen elnyújtózhatunk. Mindkét nappali bútor úgy alkot egy egészet, ha fotelt vagy puffot is választunk mellé, akár többet is. A méretet tekintve érdemes fejenként 70 cm ülőfelülettel számolni, így könnyedén meg tudjuk tervezni, mekkora bútorokra van szükségünk a kényelmes használathoz.

Szeretne nappali bútorok hatalmas kínálatából válogatni? Fedezze fel cégünk, a Szantál Bútor Kft. választékát! Nálunk sarokgarnitúrák, heverők, kanapék, fotelek, puffok és komplett ülőgarnitúra szettek is helyet kaptak, melynek köszönhetően biztosan megtalálja azokat a berendezési elemeket, amik nem hiányozhatnak otthonából. Látogasson el www.szantalbutor.hu weboldalunkra, ahol megismerkedhet nappali bútor kínálatunkkal, termékeinket érintő kérdéseivel pedig keressen minket bizalommal a +36-30-966-2920-as telefonszámon vagy a szantal-butor@freemail.hu e-mail címen!