Kerttulajdonosként rengeteg lehetőségünk van, hiszen otthonunk közvetlen környezete a természet egy szelete, ami sokféle tevékenységnek adhat teret. Ám a kert kialakítására is éppen olyan nagy hangsúlyt kell fektetni, mint a belső helyiségekre, hiszen, ha ezt elhanyagoljuk, előnyeit sem élvezhetjük. Célszerű funkció szerint területekre bontani a kertet, ennek megfelelően a zöldellő pázsit mellett strapabíró burkolatra is szükség van, például a kerti járda vagy a garázsbeálló kialakításához. A klasszikus megoldás a betonozás, ám van ennél sokkal esztétikusabb és praktikusabb opció is, mégpedig a bazalt kiskockakövek használata.

Terméskövekből egyedi útburkolat alakítható ki, és a bazalt kiskockakövek kifejezetten jó választást jelentenek, hiszen látványosak, mégis rendkívül kedvező áron beszerezhetőek. Lerakásuk egyszerű, többféle mintázat kialakítható a segítségükkel, és később akár vissza is szedhetőek, ha arra van igény. A bazalt kiskockakövek természetes hatást keltenek, ugyanakkor tökéletesen betöltik funkciójukat, hiszen robusztus, jó fagyállósággal és kopásállósággal bíró burkolatot kapunk, ha ezt az opciót választjuk. A bazalt kiskockakövekből kialakított út esetében hosszú élettartammal számolhatunk, ugyanis a betonnal szemben nem kell repedezés miatt aggódnunk, a kövek között a csapadék is elfolyik, mindemellett ápolása is egyszerű, vízzel és seprűvel könnyedén letisztíthatjuk.

A kert kialakítása előtt áll, és a legjobb megoldásokat keresi? Ha az útburkolatról még nem döntött, mi a bazalt kiskockaköveket ajánljuk! Amennyiben érdekli a terméskövek nyújtotta lehetőség, fedezze fel, mit kínál a BolyósKő! Nálunk nem csupán vásárolhat, hiszen igény esetén a szállítást és a kivitelezést is vállaljuk. Ha szeretne többet megtudni termékeinkről, látogasson el www.bolyosko.hu weboldalunkra, és tájékozódjon a bazalt kiskockakövek további előnyeiről! Amennyiben kérdése van vagy máris leadná rendelését, várjuk megkeresését elérhetőségeinken, a +36-20-945-1794-es telefonszámon, valamint a bolyoszoltan4@gmail.com e-mail címen!