Az otthoni úszómedencék nemcsak az otthoni, családi program lehetőségeket gazdagítják, az ingatlan értékét is növelhetik.

Ha elhanyagolta eddig ezt a területet, és gondolkodik az eladáson, vegye figyelembe, hogy a medence megléte önmagában nem vonzó, ha az állapota nem megfelelő.

Ha tervezi a medence felújítást, akkor az alábbi szempontokat is érdemes megfontolnia, hogy a legtöbbet hozhassa ki medencéjéből.

1. A hibajavítás és karbantartás nem mindig elég

Sokan esnek abba a hibába, hogy medence felújításkor csak a már meglévő alkatrészeket és elemeket javíttatják és cserélik. Egy régi medencénél a felújítás alkalmat ad arra is, hogy felfrissítse a régi stílust, például csempézéssel, vagy egyéb modern lehetőségekkel, mint a medence feszített víztükrűvé alakítása.

2. A medence technika ellenőrzése

Spórolás szempontjából csábító lehet csak esztétikailag „kozmetikázni” a medencén, és a működéshez szükséges alkatrészek cseréjéről jótékonyan elfeledkezni. Ezt senkinek sem ajánljuk, később megbosszulja magát a dolog, ha végül mindenképp cserélni kell a vezetékeket, és hozzájuk a frissen rakott csempén át vezet az út. Különösen fontos szakemberekkel ellenőriztetni az elöregedett alkatrészeket, ha a medence évekig használaton kívül volt.

3. A kész medence megóvása

Ha kész a medence felújítás, és nem akarja néhány év múlva elölről kezdeni az egészet, gondoskodjon az új alkatrészek védelméről is. A karbantartás minden medence esetében fontos, a szűrök és a vízforgató rendszerek tisztítását nem lehet elhanyagolni.

medence felújítás nagyszerű befektetés lehet Ön és a családja számára, és komoly vonzerővel bír a potenciális vevők körében. Akár most, akár később szeretné eladni jelenlegi otthonát, a medence felújítása és megóvása megtérül, magasan tartja ingatlana értékét.

Mi a Szavini Komplex Kft-nél medencéjét felújítjuk kérés szerint, legyen az ok gépészeti meghibásodás, vízzárósági probléma vagy új igények felmerülése.

Amennyiben a legkorszerűbb megoldásokat szeretné otthonra is, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén: honlapunkon, amelyet a www.szavini.hu címen érhet el, a +36-23-545-310-es telefonszámon, vagy a szavinipool@gmail.com e-mail címen, és kérjen árajánlatot!