Ahány ház, annyi tető, ahány gyártó, annyi tetőfedő anyag!

Az orosházi székhelyű de webshopjából országosan, rendelésre is kiszolgáló ILOVSZKY Tüzép az építőanyagok forrása. Kínálatában a következő tetőfedő anyagokat találja!

Kerámia tetőcserép

A legnépszerűbb választás, ha tetőfedésről van szó, hiszen természetes anyagból készül, változatos színben és formában kapható, esztétikus de strapabíró.

– Tondach Twist: a legmodernebb technikával készült, XXL formátumban is kapható, rézbarnától a fekete színekig elérhető.

– Tondach Tango: dupla hornyolású, változtatható léctávolságú, felújításoknál kedvelt.

– Creaton Balance: főként nagyméretű tetőkhöz ajánlott, 10°-os tetőhajlászögtől.

– Creaton Róna: az egyszeres fedésű, hódfarkú tetőcserép továbbfejlesztett változata, gazdaságos forma jellemzi.

Polikarbonát lemez

Időtálló, jól szigetelő és fagyálló tetőfedő anyag, ideális például télikertek, medencék fedésére, a külső hatásoknak ellenáll.

GuttaGliss polikarbonát lemez: légkamrás, ütésálló lemez, mely falburkolásra is alkalmas, könnyen beépíthető és rendkívül tartós.

Hullámpala

Esztétikailag egyedi hatású, kis súlyú de tartós, járható tetők kialakítására is alkalmas, rendkívül kedvező árú tetőfedő anyag, mely nagy szín- és méretválasztékban rendelkezésre áll.

Poliészter hullámlemez

Üvegszál erősítésű kompozit tetőfedő anyag, nagyon ellenálló, karbantartás nem igényel, viszonylag olcsó, előtetőkhöz, kocsibeállókhoz, raktárakban, mezőgazdasági épületeknél sikerrel alkalmazzák.

Bitumenes lemez

Rendkívül rugalmas, könnyedén méretre szabható, utólagos tetőfelújításhoz tökéletes, kis súlyú, akár több évtizedes élettartamú tetőfedő anyag.

Guttanit bitumenes lemez: ipari környezetben is használható, rendkívül ellenálló, nyaralók, melléképületek fedésére is alkalmas anyag, akár 15 év garanciával is kapható.

Zsindely

Könnyen kezelhető és jól formálható anyag, bonyolult formájú tetők fedésére is alkalmas, ellenálló és jól szigetelő.

Guttanit zsindely: hajlítható, vágható, nehéz sarkok és élek fedésére használható, a kívánt színben és formában elérhető.

IKO zsindely: sokszínű, biztonságos, modern és tartós tetőfedő anyag, gazdaságosan használható.

Forduljon az ILOVSZKY Tüzéphez tetőfedő anyagokért is, a kínálatért látogasson el weboldalunkra a www.ilovszkytuzep.hu internetes címen, részletes információkat pedig az ilovszky@ilovszkytuzep.hu e-mail címen, valamint a 06-68-412-368-as telefonszámon kérhet!