Családfa vászonkép, az otthonos dekoráció!

Birtokba vette már új otthonát, ám a faldekorációk terén még akadnak jócskán hiányosságok? Családi fotókat szeretne viszontlátni a falon, de egyedi és stílusos megoldás, illetve kivitelezés érdekli? Olyan fotó mellett döntene, amely harmóniában áll otthonával? Döntsön Ön is az Ötlet Szalon Kft. mellett, és mondjon igent a vászonképeinkre!

Ha igazán egyedi és ötletes megoldás érdekli, bízza ránk Ön is a családfa vászonkép készítését! Az ilyen típusú vászonkép készítéséhez először is szükség lesz egy falra festett fára. Ha elkészült az alap, akkor már csupán annyi a feladat, hogy a vászonképből készült családtagok portréit az ágak közé úgy helyezzük el, mintha a fa levelei lennének. Így egy roppant személyes, kedves, egyedi dekorációval bővül otthonunk, amely garantáltan melegséget áraszt.

A családfa vászonkép nagy előnye, hogy ahogy bővül, változik a család, úgy folyamatosan bővíthetjük a dekorációt új képekkel. Jó döntés tehát az ilyen típusú fotó mellett dönteni, hiszen az így elkészített falban az egész család örömét lelheti egész életen át.

A kiválasztott fotókat tehát leginkább vászonképre célszerű nyomtatni, majd feszítsük vakrámára. Vászonkép nyomtatás gyorsan és precízen? Vegye igénybe Ön is professzionális szolgáltatásunkat, hiszen a legjobb minőségű anyagokkal és a legnagyobb precizitással dolgozunk – elégedett vásárlóink nagy örömére. Rendeljen tőlünk most vászonképet, hiszen húsz százalékos kedvezményt biztosítunk minden méretre!

Felkeltettük az érdeklődését? Többet megtudna szolgáltatásainkról? Ajánlatot szeretne kérni az egyedi családfa vászonképhez? Kíváncsi a vászonkép árainkra? Ne habozzon, inkább keresse fel weboldalunkat, hiszen a www.vaszonkep.hu-ra kattintva minden fontos további információt megtalálhat! Ismerje meg közelebbről munkásságunkat! Amennyiben kérdései, kérései támadnak bátran fordulhat kollégáinkhoz! Kereshet minket bizalommal a +36-70/387-57-47-es telefonszámon, vagy várjuk megkeresését e-mailben, a leveleket a vaszonkep@vaszonkep.hu címen fogadjuk!

ugrás az oldal tetejére