Az üvegpoharak alapvető kellékek minden háztartásban, a legtöbb konyhában többféle variációban sorakoznak a polcokon. Többnyire van egy egyszerűbb pohárkészlet általános célra, például víz és üdítő fogyasztásához, egy borozáshoz, esetleg egy pezsgős a különlegesebb alkalmakra. Mindenki jól tudja, hogy eltérő forma és méret passzol a különféle italokhoz, ám a legtöbben nem fordítanak gondot arra, hogy valamennyi ital az ahhoz illő üvegpohárban legyen felszolgálva. Vannak azonban olyanok is, akik fogékonyak az asztali szépségekre, és nem érik be akármilyen pohárkészletekkel. Mit ajánlunk nekik?

A Durobor üvegpoharak egyedi karakterrel bírnak, melynek köszönhetően különleges látvány varázsolható velük az asztalokra. Ezek a pohárkészletek olyan sokoldalú kellékek, melyek azon felül, hogy látványos megoldást kínálnak az italok felszolgálásához, sok minden másra is alkalmasak, kifejezetten multifunkcionális darabok. Gondolta volna, hogy létezik olyan boros kehely, ami nem csupán italokhoz kiváló, de akár előételek és desszertek is kerülhetnek bele?

A termékek a legkiválóbb minőséget képviselik, a remek alapanyagok és a gondos tervezés innovatív megjelenéssel és funkcióval, egyedülálló stílussal ruházza fel az üvegpoharakat. Mindenki számára ideális megoldást jelentenek, akik számára a konyhafelszerelés nem csak szükséges kellékeket jelent, és szeretik művészi szintre emelni a tálalást.

Ön is szeretné különleges és időtálló eszközökkel felszerelni konyháját? Esetleg nem hétköznapi ajándékot keres valakinek? A Konyhaextra webáruházban megtalálja, amire szüksége van! Nézzen körül www.konyhaextra.hu weboldalunkon, ahol közelebbről is megismerheti az olasz design remekeit, és azonnal meg is rendelheti a kedvenceit! Amennyiben kérdése lenne a vásárlás előtt, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén, hívjon minket a +36-30-509-8955-ös telefonszámon vagy írjon nekünk a konyhaextra@gmail.com e-mail címre! Böngésszen bátran a pohárkészletek között, velünk új szintre emelheti a tálalást!