Modern vászonképek a lakásba: vigyen új színt otthonába!

Szeretne új színt vinni otthonába, ezért a modern vászonképek mellett tenné le a voksát? A vászonkép valóban kiváló választás, ha pedig professzionális kivitelezés és végeredmény érdekli, forduljon bizalommal az Ötlet Szalon Kft.-hez!

Kifejezetten vakrámás vászonképet szeretne? Nálunk természetesen erre is van lehetőség! A vászonkép kivitelek között megtalálhatóak:

– a 2 cm-es vakrámára feszített vászonkép,

– a 4 cm-es vakrámára feszített vászonkép

– vagy a vászonnyomat vakráma nélkül is.

Fontos kiemelni: vászonképeinket valódi borovi fenyő vakrámára feszítjük. így a képeink tartósak, és akár tíz év múlva is díszíteni fogják a falat. A modern vászonképek manapság már a stílusos lakberendezés kihagyhatatlan elemeivé váltak. A vászonképek éppen ezért tökéletes kiegészítői lehetnek az otthonunknak, melyek megállják a helyüket akár a nappaliban, az étkezőben, a hálószobában vagy a gyerekszobában is.

Miért döntsön Ön is mellettünk, ha modern vászonképekről van szó? Tőlünk bármilyen egyedi méretben rendelhet vászonképet, és még kockáztatni sem kell! Ha minket választ, a vászonkép akár egy nap alatt is elkészülhet, ráadásul most húsz százalék kedvezményt biztosítunk minden vászonkép méretre!

Miután feltöltötte a fotót / fotókat, illetve beállította az összes szükséges paramétert, szakembereink mindent manuálisan ellenőriznek. Ezt követően a megrendelő nézőképet kap tőlünk ellenőrzésre, és kizárólag a jóváhagyás után kezdjük a gyártást. Válasszon Ön is minket, hiszen 100 százalékos pénzvisszafizetési garanciát élvezhetnek megrendelőink.

Felkeltettük az érdeklődését? Velünk ötletelne, inspirálódna? Kérjük, látogasson el a weboldalunkra, a www. vaszonkep.hu-ra, ahol minden további kérdésére, kérésére választhat kaphat! Természetesen kapcsolatba léphet kollégáinkkal is, akiket bátran kereshet a +36-70/387-57-47-es telefonszámon, vagy akár írásban is, a vaszonkep@vaszonkep.hu e-mail címen! Válasszon Ön is modern vászonképet, amely tökéletesen passzol otthonához és új színt visz a hétköznapokba!

ugrás az oldal tetejére