Olyan építőanyag kereskedést keres, ahonnét az alaptól kezdve egészen a tetőig mindent beszerezhet szolid áron? Segítünk! Ne kutakodjon tovább, inkább forduljon bizalommal „az építőanyagok forrásához”, és vásároljon Ön is az ILOVSZKY Tüzéptől! Miért döntsön Ön is mellettünk?

Fontos kiemelni, hogy a legjelentősebb gyárak márkakereskedője vagyunk. Hosszú évek óta szoros kapcsolatban állunk a gyártókkal, ez pedig természetesen azt is jelenti, hogy igen kedvező áron tudjuk biztosítani a kertjébe kiválasztott magas minőségű térkövet. Ügyfél-orientált szemléletünknek köszönhetően folyamatosan egyre bővülő áruválasztékkal, alacsony árakkal és szolgáltatással, illetve szakképzett értékesítőkkel igyekszünk az elért eredményeket megtartani.

Ezúttal kifejezetten a térburkoláshoz keresi az ideális térburkoló anyagot, mivel úgy döntött, hogy felújíttatja külső birtokát!? Kiváló ötlet! Tüzépünk professzionális szolgáltatásaira természetesen abban az esetben is számíthat, ha térburkoló anyagokról van szó! A választásnál mindig helyezzünk nagy hangsúlyt térburkoló anyag kinézetére, megjelenésére!

Ismerje meg kicsit közelebbről térkő-kínálatunkat:

– SEMMELROCK Citytop Smart (karamell és őszilomb színben),

– SEMMELROCK CityTop (szürke),

– SEMMELROCK kerti szegély (szürke),

– FRÜHWALD Parolin (szürke),

Ami pedig a járdalapokat illeti:

– járdalap 40×40×6,

– SEMMELROCK pázsitrács (szürke) – 40×40×8 (6,25 db/m².

Amennyiben nem találja választékunkban azt, ami passzol az előzetes elvárásaihoz, kérje bátran egyedi ajánlatunkat! Felkeltettük az érdeklődését? Szeretné megismerni az elérhető térburkoló anyag-kínálatunkat? Ne habozzon! Kérjük, látogasson el weboldalunkra, hiszen a www.ilovszkytuzep.hu-n mindent megtalálhat, amire a térburkoláshoz szüksége lehet! Amennyiben kérdései, kérései támadnak a kiválasztott termékekkel vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon bizalommal kollégáinkhoz! Kereshet minket bátran +36/68-412-368-as telefonszámon, vagy az ilovszky@ilovszkytuzep.hu e-mail címen! Tudja: ha térburkolás, akkor ILOVSZKY Tüzép!