Új otthonuk kialakításánál sokan választják azt a lehetőséget, hogy elkötelezik magukat egy stílusirányzat mellett, és annak jellegzetességeit szem előtt tartva tervezik meg a belső tereket. Számos olyan berendezési elem van, melyek kiválasztásakor elsősorban a funkció élvez prioritást, ma már azonban ezekből is széles kínálat áll rendelkezésre, ami lehetővé teszi, hogy megjelenésben is minden az elképzelésekhez igazodjon. A modern irányzat kedvelői számára a letisztultság az egyik legfontosabb szempont, ami olyan berendezési elemekben is testet ölthet, mint amilyen a konyapult.

A legtöbb üzletben kapható konyhai munkalap természetes hatású, például fa vagy gránit utánzatú, azonban egy modern otthonba az akril felületek illenek igazán, vagyis tökéletes választást jelentenek a Corian konyhapultok! A Corian konyhapultok egyszerű, mégis rendkívül dekoratív felületükkel tökéletes összhangban állnak a modern irányzat stílusjegyeivel. Természetesen egy konyhában nem lehet kizárólag a külcsínre alapozni, a Corian konyhapultok azonban a funkció tekintetében is megállják a helyüket, hiszen ellenállóak a vízzel és a vegyi anyagokkal szemben, illesztésmentes felületük pedig könnyen tisztántarthatóvá teszi őket. A Corian konyhapultok maximálisan az egyéni igényekre szabhatóak, melynek köszönhetően az sem jelent gondot, ha határozott elképzelésekkel vág bele a konyha kialakításába.

Corian konyhapultok Önnek is tökéletes megoldást jelentenek, ha modern stílusban szeretné berendezni otthonát, de a sokoldalúság és hosszú élettartam is fontos szempont. Ha szeretné megvalósítani álmai konyháját, a Solymosi Team szakértői rendelkezésére állnak! A Corian konyhapultok készítését kiváló minőségben, az Ön igényeinek megfelelően végezzük, csupán annyi a dolga, hogy megrendeli szolgáltatásunkat és megosztja velünk ötleteit. A részletekért látogasson el www.solymositeam.hu weboldalunkra, és ha meggyőztük, ossza meg velünk elképzeléseit a +36-30-914-5747-es telefonszámon vagy a solymi@t-online.hu e-mail címen!