Használt ingatlant vásárolt, és úgy döntött, hogy ezúttal a konyha felújításon van a sor? Remek elhatározás! A munkálatokhoz keres megbízható, tapasztalt, munkájára igényes szakembergárdát, amely megfelelő, ellenőrizhető referenciával is rendelkezik? Van egy remek tippünk, ne keresgéljen tovább, segítünk!

Forduljon bizalommal a Projekt Lakás rutinos, összeszokott csapatához, ha ezúttal éppenséggel konyha felújításrólpanel konyha felújításról van szó! Miért döntsön Ön is nagy bizalommal mellettünk?

Vállaljuk otthonok, lakások generál- vagy részleges felújítását immáron tizenöt éves komoly, releváns szakmai tapasztalattal. Legyen szó kőműves munkákról, festésről, tapétázásról, burkolásról, vízszerelésről vagy kisebb villanyszerelési munkákról, ránk minden esetben számíthat. Bízza ránk nyugodt szívvel a konyha felújítást, hiszen két év garanciát vállalunk minden egyes elvégzett munkánk után!

Ha konyha felújítás, ránk valóban mindenben számíthat A-tól Z-ig: csupán annyi a dolga, hogy megossza velünk az elképzeléseit, mi pedig az Ön igényeit maximálisan szem előtt tartva mindent megvalósítunk az álomkonyhában! Elérhető árakon dolgozunk, nálunk valóban nincsenek rejtett költségek, illetve természetesen a megbeszélt határidőket is pontosan betartjuk.

A komoly szakértelem mellett modern eszközökkel, illetve legnagyobb körültekintéssel végezzük a munkálatokat, miközben gyors és egyben precíz munkát végzünk. Fő célunk ügyfeleink maximális elégedettsége, szakértelmünkben nem csalódhat!

Felkeltettük az érdeklődését? Kíváncsi a referencia munkáinkra? Ajánlatot kérne a konyha felújításhoz? Kérjük, látogasson el weboldalunkra, hiszen a www.projektlakas.hu-n bővebb információkkal várjuk leendő megbízóinkat, ráadásul közelebbről is megismerheti munkásságunkat! Kollégáinkkal kapcsolatba léphet +36/20-386-23-35-ös telefonszámon, vagy írásban is kereshet minket! Egyszerűen küldhet üzenetet a honlapunkon található űrlap kitöltésének segítségével! Kérje ajánlatunkat a konyha felújításhoz még ma!