Sokan tartanak olyan értéket otthonukban, amit féltve őriznek attól, hogy egy betörés alkalmával illetéktelenek kezére jusson. Nem csupán pénzről vagy ékszerről lehet szó, bárkinek a birtokában lehet olyan eszmei értékkel bíró tárgy, aminek szeretnének maximális védelmet nyújtani. Míg régen a páncélszekrények használata a nagyobb intézmények privilégiuma volt, addig ma már bárki számára könnyen hozzáférhető egy ilyen szerkezet. A kérdés már csak, milyen típust válasszanak otthonukba az érdeklődők?

H28K páncélszekrény rendkívül megbízható, sokoldalú szerkezet, ami tökéletesen megállja a helyét akkor is, ha magánszemélyek értékeinek védelméről van szó. Milyen tulajdonságokkal bír egy H28K páncélszekrény, ami miatt érdemes ezt választani?

A szerkezet védelmét edzett acél borítás alapozza meg, ami olyan extrákkal egészül ki, mint a mangán acéllappal védett zárszerkezet, 14 mm falvastagságú lézervágott ajtó és a duplafalú megerősített acéltest beton töltettel ellátva. A H28K páncélszekrény kéttollú mangánnal erősített kulcsos zárszerkezettel nyújt teljes körű védelmet a benne tárolt értékeknek. A 14 literes térfogat ideális méret magán célú használatra. A szerkezet a falhoz és a padlóhoz egyaránt erősíthető, melynek köszönhetően minden tulajdonos megtalálhatja az ideális helyet otthonában a H28K páncélszekrénynek.

Szeretné biztos helyen tudni értékeit, melyhez egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező szerkezetet keres? A H28K páncélszekrények Önnek is ideális megoldást nyújthatnak, hogy mindig nyugodtan hajthassa álomra a fejét. Ha szívesen megismerné a részleteket, a Széf 97 Kft. szakértői rendelkezésére állnak! Látogasson el www.szefuzlet.hu weboldalunkra, ahol bővebben tájékozódhat a termékekről, és akár azonnal meg is rendelheti a H28K páncélszekrényt! Amennyiben pedig kérdése lenne a vásárlás előtt, keresse bizalommal munkatársainkat elérhetőségeink egyikén, hívjon minket a +36-1-436-0384-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk üzenetet az info@szef-97.hu e-mail címünkre!