A nyári jó idő beköszöntével Önök is sok időt töltenek kint a szabadban? A kertben, a medence mellett is szeretnék megőrizni a privát szférájukat? A kíváncsiskodó (szomszéd) tekintetek elől amennyire csak lehet, elbújnának? Van egyszerű és roppant hatékony megoldás! Forduljanak bizalommal a Greenberg Bt.-hez, és döntsenek a cég által kínált belátásgátlók mellett!

Mit kell tudni a belátásgátlókról, illetve melyek azok legfőbb előnyei?

Fontos kiemelni, hogy az általunk kínált belátásgátlók nem csupán időjárásállók, illetve esztétikusok, de az árnyékoló funkciók miatt is roppant praktikus kiegészítők. A belátásgátlók felszerelése gyorsan és egyszerűen történik, még csak szakembert sem kell hívni a szakszerű rögzítéshez, a későbbiekben pedig karbantartást sem igényel. Egyszerűen felszerelhetjük a kerítésre, a medence vagy a homokozó mellé, de akár még a teraszok és az erkélyek korlátján is megállják a helyüket.

Szín, anyagtípus, illetve a méretek szerint is széles választékkal várjuk az érdeklődőket, lássuk a részleteket! Ami a méretek szerinti elosztást érinti: választékunkban egy méter magasságú (vagy annál alacsonyabb), illetve egy méternél magasabb belátásgátlókat is találhat. A teljesség igénye nélkül dönthet a szintetikus nádfonat, a szőtt árnyékoló, a drótszerkezetre épített sövény jellegű kerítés vagy éppen a műanyag nád belátásgátló mellett!

Az általunk kínált árnyékolóhálók akár a 80, a 95 vagy a 100 százalékos takarást is lehetővé teszik. A belátásgátlókkal ugyanakkor nem csupán a takarás biztosított, de egészen egyszerűen varázsolhat esztétikus hangulatot a kinti birtokán.

Felkeltettük az érdeklődését? Szeretne többet megtudni az általunk kínált belátásgátlókról, kíváncsi a méretek szerinti különbségekre? Ne habozzon! Kérjük, keresse fel weboldalunkat, hiszen a www.greenberg.hu-n megtekintheti a teljes kínálatot! Amennyiben a kiválasztott termékkel vagy a rendelés menetével kapcsolatban kérdése támad, keresse bátran kollégáinkat! Kapcsolatba léphet velünk a +36-20-227-25-27 telefonszámon vagy az info@greenberg.hu email címen: minden felmerülő kérdés megválaszolásában állunk rendelkezésre!