Az ablakfóliázás egy alternatív megoldás arra az esetre, ha nem lehet megoldani egy épületben a légkondicionálást. Ennek számos oka lehet, ám akár így, akár úgy, de képes komoly gondokat okozni, ha a beltéri hőmérséklet meghaladja az elviselhető szintet.

A nyári hőség ellen a leggyakrabban a légkondicionáló berendezést használjuk, hiszen ez a leghatékonyabb módja annak, hogy egy épület belsejében lehűtsük a levegőt. Vannak azonban olyan esetek, amikor gyakorlatilag nem megoldható a légkondicionáló berendezés beépítése – mint például a műemléki védelmet élvező épületek, vagy az új, lakóparki otthonok. Ezeknél a legfőbb probléma az, hogy az épület homlokzatának változatlannak kell maradnia, és egy légkondicionáló berendezés kültéri egysége nem csak elcsúfítaná azt, de egyéb hátrányok is származhatnak a megjelenéséből. Az ablakfóliázás segítségével azonban ilyen helyzetben is védekezhetünk a nap sugarai ellen, mivel kívülről gyakorlatilag észrevehetetlen.

hővédő ablakfólia visszaveri a napsugarakat, aminek köszönhetően a beltér kevésbé melegszik fel, a hőmérséklet pedig alacsonyabb marad, mint a kinti. Az ablakfóliázás azonban nem csak a hőt, de a fényt is visszaveri, így járulékos előnyként a belátást is akadályozza, ami egy földszinti, utcára néző lakás esetében kifejezetten komoly előnyt jelent.

Cégünk, a Kamionmosó Plusz Kft. többek között otthonok és irodaházak ablakfóliázását is végzi megrendelői kívánságai alapján. Az ablakfóliázás ára kedvező, így, ha az Ön otthonában is elviselhetetlen a forróság, de a légkondicionáló berendezés felszerelése nem megoldható, érdemes tennie egy próbát az hővédő ablakfóliával. Keresse fel a honlapunkat a www.foliazunk.hu címen, olvasson bővebben szolgáltatásainkról, és tudjon meg többet a lakások ablakainak fóliázásáról is!

Ha ablakfóliázásról van szó, mi vagyunk a legjobb választás! Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a lakások ablakainak fóliázása iránt, és szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén: a 06-20-456-0842-es, valamint a 06-20-432-3113-as telefonszámon!