Saját otthonba szeretne költözni minél előbb, és úgy döntött, hogy a könnyűszerkezetes házépítés mellett teszi le a voksát? Kiváló elhatározás! A kivitelezéshez megbízható, tapasztalt, ellenőrizhető, megfelelő referenciákkal rendelkező céget keres? Segítünk, van egy remek tippünk! Forduljon bizalommal K.V. Fa-lak Kft. szakembereihez!

Miért döntsön Ön is mellettünk, ha könnyűszerkezetes házépítésről van szó? Nyugodt szívvel ránk bízhatja a teljes generálkivitelezést, mindez azt jelenti, hogy a tervezéstől kezdve, a gyártáson át egészen a kivitelezésig számíthat ránk!

Melyek a könnyűszerkezetes házépítés legfőbb előnyei? Fontos kiemelni, hogy a könnyűszerkezetes házépítés jóval rövidebb időt vesz igénybe, mintha a „hagyományos” házak építése mellett döntenénk. A teljes kivitelezés akár három hónap alatt megvalósulhat. A könnyűszerkezetes házépítés nincs évszakhoz kötve sem, tehát a kivitelezés az év bármely szakaszában elkezdhető. A gyorsaság elsősorban a száraz építési technológiának köszönhetően, hiszen gyakorlatilag nincs kötési idő. Ha Ön is roppant fontos szempontnak tartja az energiatakarékosságot, a kiváló hő- és hangszigetelési képességet, kiváló választás a könnyűszerkezetes házépítés mellett dönteni, hiszen a mutatókban szinte verhetetlen a könnyűszerkezetes ház.

könnyűszerkezetes házépítés esetén roppant fontos kiemelni az anyagtakarékosságot és a helytakarékosságot is. Utóbbi a vékonyabb falszerkezetnek köszönhető, így jóval nagyobb hasznosítható belső tér keletkezik otthonunkban. A könnyűszerkezetes házépítéssel ráadásul a környezettudatos építkezés is garantált, hiszen a felhasznált alapanyagok környezetbarátok és maximálisan az energiatakarékosság jegyében készülnek.

Felkeltettük az érdeklődését? Szeretne egyedi árajánlatot kérni a könnyűszerkezetes házépítéshez? Kíváncsi a referenciáinkra, illetve többet megtudni a teljes szolgáltatásunkról? Kérjük, keresse fel weboldalunkat, hiszen a www.fa-lak.hu-n közelebbről is megismerheti munkásságunkat! Kérdéseivel, kéréseivel fordulhat bizalommal kollégáinkhoz! Kapcsoltba léphet velünk a +36-70-277-2472- es telefonszámon, illetve e-mailben a fahaz@t-email.hu címen! Tudja, ha könnyűszerkezetes házépítés, akkor K.V. Fa-lak Kft.!