A gázzal történő fűtés díjának lassú, de biztos növekedésével egyre többen gondolkodnak azon, hogy valamilyen alternatív megoldásra váltsanak. Amennyiben Ön is szeretné csökkenteni a fűtésre fordított költséget, és olyan opció érdekli, amivel eközben hangulatosabbá varázsolhatja otthonát, a cserépkályha remek megoldás lehet. Mit érdemes tudnia a cserépkályhás fűtéssel kapcsolatban, mielőtt belevágna? Az alábbiakban röviden összefoglaljuk, milyen előnyökre tehet szert, ha ezt a lehetőséget választja.

cserépkályha népszerűségének titka elsősorban a kiváló hatásfokában rejlik. Ezek a berendezési elemek úgy vannak kialakítva, hogy minél hosszabb legyen a füstjárat, amin keresztül távozik a forró égéstermék, miután a fa elégett. Ez azzal jár, hogy az égésterméknek több ideje van átadni a hőt környezetének, vagyis hosszú időn át fűti a helyiséget. A fűtés cserépkályhával azért is hatékony, mert nagy tömegének köszönhetően a kályha sok energiát tárol magában, ami azt jelenti, hogy azután is fűt, hogy kialudt a tűz. A cserépkályhás fűtés szokatlan lehet annak, aki korábban gázt használt, a begyújtás menete azonban egyszerű, és mivel a berendezés nagyjából 12 órán át tartja a meleget, így ritkán kell vele foglalkozni. Cserébe a cserépkályha különleges hangulata semmivel sem összehasonlítható, melyet egyfelől az egyedi kályhacsempéknek, másfelől pedig a ropogó tűz látványának köszönhetnek a tulajdonosok.

Ha úgy érzi, hogy a fűtés cserépkályhával Önnek is komfortosabbá varázsolná a téli időszakot, ismerje meg a Kályhacsempe Manufaktúra Kft. ajánlatait! Kályhacsempék gazdag kínálatával és rengeteg ötlettel várjuk érdeklődőinket a www.kalyhacsempemanufaktura.hu weboldalon! Ha tájékoztatónkat és referenciáink gyűjteményét meggyőzőnek találta, de lenne még kérdése tevékenységünkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén! Akár az info@kalyhacsempemanufaktura.hu e-mail címen, akár a +36-92-510-235-ös telefonszámon keres minket, munkatársaink szívesen segítenek Önnek!