Eszébe sem jutna nyáron ellenőriztetni a gázkészülékeket és a fűtésrendszereket? Pedig legalább 3 okból kifolyólag is most érdemes szakembert hívni a gázszereléshez:

Egy: Pontosan azért kell nyáron ellenőriztetni, javíttatni, mert ilyenkor nincs szükség rá. Legalábbis a kazánra, a radiátorokra, cirkóra biztosan nem. Így nem kell kapkodni, az Önnek megfelelő időpontra ütemezheti a gázszerelést és nem is kell hosszú várólistára számítani a fűtésszerelőnél.

Kettő: Csere esetén van idő megtervezni és megtalálni az ideális készülékeket! A kazáncsere nem kis befektetés, biztosan Ön sem szeretné elkapkodni. Ha megteheti és nyárra időzíti a cserét, több lehetősége van mérlegelni a korszerű lehetőségeket, az energiahatékony megoldásokat. Költséghatékonyság szempontjából is kifizetődő, több helyről kérhet ajánlatot, alaposabban megfontolhatja az opciókat.

Három: A hideg idő valószínűsége július-augusztusban rendkívül kicsi, így Ön nyugodtan felkészülhet a fűtési szezonra, és miközben a gázszerelést profikra bízza, koncentrálhat a pihenésre!

A karbantartást is célszerű ilyenkor letudni, például az olyan berendezéseket, melyeknek van téli és nyári üzemmódja is, átállíttatni, a fűtésszezonban tapasztalt hibákat javíttatni.

Akkreditált gázszerelőt keres? A Dézsé Csőszer Kft. vállalja meghibásodott gázvezetékek, gázkészülékek, rendszerek tervezését, kivitelezését, javítását, felügyeletét! A kiszállás nálunk díjtalan, a munkavégzés garanciális! A gázszereléshez szükséges alkatrészekről is gondoskodunk, a legalacsonyabb piaci áron! Társasházak, lakóparkok gázszerelési munkáiban is nagy tapasztalatra tettünk szert, naprakészek vagyunk, rendszeresen egyeztetünk a gázszolgáltatókkal az aktuális szabályozásokról!

Ön is szeretne pontos, gyors, határidőre történő, korrekt árszabású, minőségi gázszerelési szolgáltatásokat igénybe venni? Kattintson weboldalunkra a www.gazszereles-budapest.hu-n vagy keressen fel egyéb elérhetőségeinken árajánlatért: telefonon a +3670 6123-123, +3630 213-80-06 vagy e-mailben a dezsecsoszer@gmail.com-on!