Időben szeretne felkészülni a következő fűtési szezonra, és fűtéskorszerűsítésen is gondolkozik? Kíváncsi, milyen alternatív lehetőségek állnak rendelkezésére  adott esetben – a gáz kiváltásával szemben? Tudjon meg többet Ön is a költséghatékony elektromos fűtésről! Tegye le Ön is a voksát az elektromos fűtés mellett, a megfelelő, hatékony berendezések beszerzéséhez pedig forduljon bizalommal az Elektrofűtés Kft. szakembereihez!

Ha valóban költséghatékony elektromos fűtés mellett tenné le a voksát, mondjon igent Ön is a Bonjour elektromos fűtésre! Miért?

A Bonjour elektromos fűtőpanelek nem csupán igazi minőséget képviselnek, de megbízhatóak is. Ha tőlünk rendel, a kiválasztott készüléket / készülékeket ingyen kiszállítjuk, a berendezésekre pedig öt év garanciát vállalunk.

Miért költséghatékony a Bonjour elektromos fűtés? A beépített új generációs mechanikus szobahőmérséklet érzékelő és fűtést vezérlő termosztát (gőznyomás elvű) pontosan működve szabályozza a fűtőtest működését, ezáltal érve el energia megtakarítást Önnek. Aktuális választékunkban különböző teljesítményű Bonjour fűtőpaneleket találhat, ezek a következők:

– Bonjour 500W: 2-5 m2 fűtésére,

– Bonjour 1000W: 5-10 m2 fűtésére,

– Bonjour 1500W: 9-15 m2 fűtésére,

– Bonjour 2000W:14-20 m2 fűtésére,

– Bonjour 2500W: 15-25 m2 fűtésére.

Ha Ön is stílusos, egyszerűen kezelhető, minőségi, mégis kedvező árú berendezést szeretne, döntsön nyugodt szívvel a Bonjour elektromos fűtés mellett!

Kíváncsi a további részletekre, és még többet megtudna a költséghatékony elektromos fűtés előnyeiről? Kérjük, látogasson el weboldalunkra, hiszen a www.futes-elektromos.hu-n bővebb információkkal várjuk az érdeklődőket, leendő vásárlóinkat! Amennyiben a kiválasztott fűtőtesttel vagy éppen a rendelés menetével kapcsolatban kérdése, kérései támadnak, kérjük, lépjen bátran kapcsolatba kollégáinkkal! Kereshet minket a +36-20/59-00-863-as telefonszámon, illetve írásban is elérhet minket. Utóbbi esetben az info@futes-elektromos.hu e-mail címre várjuk levelét! Élvezze Ön is már a következő fűtési időszakban a költséghatékony elektromos fűtés előnyeit otthonban!