Használt ingatlant vásárolt a fővárosban, ezért komplex lakásfelújításhoz keres megbízható, tapasztalt, referenciákkal rendelkező szakembergárdát? Segítünk! Ha nem szeretné, hogy váratlan meglepetések érjék, forduljon bizalommal a Projekt Lakás rutinos, összeszokott brigádjához, akikre nyugodt szívvel rábízhatja a lakásfelújítást Budapesten!

Miért döntsön Ön is mellettünk, ha lakásfelújításról van szó? Szakembereinkre a legkülönbözőbb felújítási munkákat is rábízhatja: valóban számíthat ránk A-tól Z-ig, velünk a felújítás során nem kell semmiben sem kompromisszumot kötnie! Korrekt hozzáállással és minden részletre odafigyelő munkatársakkal állunk megbízóink rendelkezésére!

Tisztasági festés? Burkolás? Fürdőszoba felújítás? Villanyszerelési munkák? Konyha felújítás? Kőműves munka? Vakolás? Falazás? Tapétázás? Bízza ránk a feladatot, és minőségi munkánkban garantáltan nem csalódhat! A határidők pontos betartásával végezzük a lakásfelújítást, velünk nem érhetik majd meglepetések, miközben maximálisan szem előtt tartunk, illetve eleget teszünk minden egyedi elképzelésnek, igénynek! Fontos kiemelni, hogy további két év garanciát vállalunk minden egyes elvégzett munkánk után! Gyors, precíz és gördülékeny lakásfelújításról álmodik, ahol a munka közben vagy a végén nem érhetik váratlan meglepetések, kellemetlen (műszaki) hibák? Döntsön mellettünk, hiszen immáron tizenöt (!) éves tapasztalattal rendelkezünk a lakások, házak generál- vagy részleges felújításánál.

Szeretne ajánlatot kérne a lakásfelújításhoz? Kíváncsi a referenciáinkra, illetve közelebbről megismerné munkásságunkat? Kérjük, látogasson el weboldalunkra, hiszen a www.projektlakas.hu-n bővebb információkkal várjuk leendő megbízóinkat! Foglaljon időpontot, hívjon minket felméréshez! Kollégáinkkal kapcsolatba léphet +36/20-386-23-35-ös telefonszámon, vagy természetesen írásban is kereshet minket! Küldjön üzenetet a weboldalunkon található űrlap kitöltésének segítségével! Kérje egyedi ajánlatunkat mielőbb a lakásfelújításhoz Budapesten!