A takarítás még sosem volt olyan alapos, ám mégis egyszerű, mint napjainkban, hiszen a porszívók már egy ideje léteznek ugyan, ám sokáig megrekedtek egy szinten. A legújabb fejlesztéseknek hála azonban sokkal könnyebben érhető el a tökéletes tisztaság az otthonokban, a Dyson porszívók pedig erre mutatják a legjobb példát!

Dyson porszívók legnagyobb előnye a korábbi modellekhez, vagy akár a jelenkori vetélytársakhoz képest a szűrők hiánya. Elsőre azt gondolhatnánk, hogy ez nem feltétlenül előny, ám a Dyson porszívók így is képesek megoldani, hogy a felszívott por a tartályukba kerüljön, és ne jusson vissza a szoba levegőjébe, ráadásul így nincs semmilyen betét, amit mosni, vagy időszakonként cserélni kellene. A szívóerő éppen a szűrők hiánya miatt folyamatosan azonos szintű marad, a mikroszkopikus szemcsék pedig az oszcilláló kúpoknak köszönhetően nem tömítik el a szerkezetet.

Dyson porszívók másik előnye a forgókefés fej, amely minden apró szennyeződést eltávolít a padlóról és a szőnyegekről egyaránt, a pneumatikus fej pedig automatikusan beállítja magát az adott padlótípushoz. A csuklós fogantyú emellett megkönnyíti a takarítást, a Dyson porszívók alacsony zajszintje pedig a szomszédok számára sem lesz zavaró. A nagy tartálykapacitás a végső előny, amit emiatt viszonylag ritkán kell üríteni, és amikor mégis, a higiénikus rendszernek köszönhetően ez gyorsan és tisztán oldható meg.

Amennyiben felkeltették az érdeklődését a Dyson porszívók, webáruházunkban egyszerűen juthat hozzájuk! Cégünk, a HPH Special Kft. többek között a Dyson porszívók különféle modelljeit kínálja, méghozzá kedvező áron. Tekintse meg széles választékunkat a www.konyhaluxnet.hu címen megtalálható weboldalunkon, majd rendeljen csupán néhány kattintással!

Ha meggyőztünk termékeink előnyeiről, ám kérdése lenne a Dyson porszívókról, vagy a rendelés menetéről, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén: a 06-1-2261992-es telefonszámon, vagy az info@konyhaluxnet.hu e-mail címünkön!