A műfű a legtöbb emberben nem kelt kellemes képzeteket, ami valahol érthető is, hiszen a korábbi típusok csak nagyon messziről emlékeztettek valódi gyepre, közelről pedig még annyira sem. Napjainkban viszont már vásárolható olyan típus, ami a megfelelő műfű-kiegészítők segítségével lefektetve megszólalásig hasonlít az eredetire, az előnyei pedig számosak – sok esetben a valódi növénytakaróval szemben is kiemelkedőek.

A műfű a legtöbb esetben oda kerül, ahol a valódi gyep nem, vagy csak nehezen él meg, de egyre többen azért is borítják műfűvel kertjüket, mert gondozásmentes és esztétikus megoldást kínál számukra. Azonban a műfüvet napjainkban már nem csak kertben alkalmazhatjuk, segítségével feldobhatjuk unalmas teraszunkat, vagy stílusossá tehetjük belső tereinket is nem csak a padlón, hanem akár a falakon is. A műfű-kiegészítőkről sem szabad megfeledkezni, mivel ezen eszközök segítségével lesz igazán igényes és tartós a műfüvünk.  Ahhoz, hogy stabilan a helyén maradjon, és ne csússzon el, illetve több év elteltével is igényes hatást keltsen, fontos a kiegészítők helyes megválasztása is, hiszen sokféle kapható a piacon. Olyan műfű-kiegészítőkre van szükség, amelyek tartósak, megfelelő rögzítést biztosítanak és nem tesznek kárt a műfűben.

Beltéri és kültéri használat esetén is nagy szerepe van a ragasztónak, valamint a műfűillesztő szalagnak is, mivel ezek segítségével tudjuk a műfű tekercseinket láthatatlanul, de pontosan egymáshoz illeszteni. A folyamat nem igényel nagy szakértelmet, hiszen csak kitekerjük a szalagot, eloszlatjuk rajta a ragasztót, majd a két műfű tekercs szélét rányomjuk (fontos: a két műfű tekercs szálai álljanak egy irányba, ellenkező esetben színeltérést fogunk tapasztalni). Kültéri használatkor a ragasztó mellett a leszúrható fém kapcsokra is gondolnunk kell, melyek 50 cm-ként leszúrva, még stabilabbá teszik kertünk új burkolatát és meggátolják az esetleges gyűrődést, elmozdulást.

Cégünk, a Greenberg Bt. többek között műfüvet, illetve műfű-kiegészítőket is kínál minden kedves vásárlójának. Bárhová is szeretne élethű műfüvet fektetni, tőlünk beszerezheti azokat a műfű-kiegészítőket, amelyek segítségével stabilan rögzítheti azt. Áraink kedvezőek, termékeink minősége pedig kiváló, így mindenképp megéri bennünket választani. Keresse fel weboldalunkat a www.greenberg.hu címen, és válogasson széles kínálatunkból!

Ha felkeltettük az érdeklődését a műfű-kiegészítők iránt, tekintse meg az elérhető lehetőségeket, majd rendeljen csupán néhány kattintással! Ha kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén: a +36-20-227-25-27-es telefonszámon, vagy az info@greenberg.hu e-mail címen!