Egy kisgyermek hatalmas öröm a családban, ugyanakkor ahol mindennapos az önfeledt játék, ott bizony könnyebben rongálódnak a berendezési elemek is. Hiába a lelkiismeretes ápolás és karbantartás, a nagy igénybevételnek kitett bútoroknak könnyen eltörik a rugója vagy éppen sérül a kárpitja az évek múlásával. Egy új bútor vásárlása igen nagy költséget jelenthet egy kisgyermekes családban, ahol a szülők igyekeznek mindent megadni a kicsinek, de van ennél sokkal jobb megoldás is, mégpedig a bútor javítás!

Amikor bútort vásárolunk, természetes, hogy hosszú távra tervezünk, ám ahogy múlik az idő, a berendezési elemek is rongálódnak, és ha egy kis örökmozgó ugrál rajtuk nap mint nap, ez a folyamat felgyorsul. Mégsem kell megválni a gondosan kiválasztott bútortól néhány kisebb sérülés miatt, hiszen a bútor javításnak köszönhetően egy új berendezés árának töredékéért lehet felújítani a régit. A bútor javításnak természetes velejárója, hogy a berendezés ismét kifogástalan minőségű lesz, ám az, hogy ez hogyan valósul meg, teljes mértékben a tulajdonosoktól függ. Igény esetén teljesen új külsőt kaphatnak a berendezések, de bútor restaurálásra is van lehetőség, melynek köszönhetően új életre kel a régi érték.

Eltüntethetetlen pecsétek éktelenkednek a kanapén, vagy kiszakadt a fotel kárpitja? Nem kell új bútor után kutatnia, van ennél sokkal okosabb megoldás is! Döntsön a bútor javítás mellett, és bízza a feladatot a Szantál Bútor Kft. szakértő csapatára! Számunkra nem jelent gondot a javítás, felújítás vagy bútor restaurálás, új életre keltjük a gyerekek által elnyűtt berendezési elemeket! Hosszú évek tapasztalatával a hátunk mögött, profi eszközökkel végezzük munkánkat, így biztos lehet benne, hogy jó kezekben lesz bútora, ha ránk bízza. Amennyiben szeretné megismerni szolgáltatásaink részleteit és lehetőségeit, nézzen körül www.szantalbutor.hu weboldalunkon, felmerülő kérdéseivel pedig keressen minket bátran a szantal-butor@freemail.hu e-mail címen vagy a +36-30-966-2920-as telefonszámon!