Az inverteres klímák előnyeiről

Mi az az inverter és mik az előnyei? Cikkünkből kiderül!

Az inverter tulajdonképpen teljesítményszabályozásra alkalmas, olyan áramátalakító készülék, mely képes szabályozni a klímaberendezés kompresszor feszültségét, frekvenciáját és áramerősségét. Érthetőbben, jobb hőmérséklet szabályozást biztosít, mint az inverterrel nem rendelkező eszközök.

Az inverteres klíma innovatív és korszerű szerkezet!

Kifinomult vezérlésének köszönhetően rendkívül pontos hőmérséklettartást biztosít: egy jól méretezett és tájolt inverteres klíma berendezés működési idejében minimális az az időszak, amikor a teljes teljesítmény leadásra szükség van, körülbelül az üzemórák 10-20%-a.

Kevés áramot fogyaszt, energiatakarékos: kompresszora pont olyan teljesítménnyel megy, amire szükség van, nem kapcsol ki-be.

Rendkívül csendes, működése szinte zajtalan: általánosságban elmondható, hogy a legkorszerűbb gyártók már olyan lemezfelületet alkalmaznak, mely kisebb és zajtalanabb.

A késleltetett indításnak köszönhetően nem terheli meg annyira a villamos hálózatot: a hagyományos készülékek indítása általában nagy áramfelvétel mellett tud csak megvalósulni, az inverteres klímák azonban fokozatosan kapcsolnak ki és be. Mindezeket kívül

– kevésbé szárítja a levegőt,

– szélesebb működési tartományban is képes dolgozni,

– a ventilátor révén fűtésnél jobban elkeveri a levegőt, nagyobb meleg-érzetet biztosít,

– kedvezőbb üzemeltetési költséggel dolgozik.

Mit jelent az automata, intelligens hűtés-fűtés?

Az inverteres klíma legnagyobb előnye, hogy miután beállítottuk a kívánt hőmérsékletet, további beavatkozást nem igényel, a korszerű rendszer intelligensen végzi a dolgát.

Cégünk, az A-Klima Kft. kínálatából megbízható inverteres klíma készülékeket rendelet, kedvező áron. Berendezéseink biztosítják a kívánt komfortot télen és nyáron is úgy, hogy Ön minél tovább tudja a berendezést használni. Inverteres klímáinkról, klíma akciónkról és színvonalas szolgáltatásunkról részletesen a www.a-klima.hu weboldalon tájékozódhat! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-70-2436998-as telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@a-klima.hu e-mail címünkre!

ugrás az oldal tetejére