A szekcionált garázskapu mellett szóló érvek

A garázskapu alapvetően az autó védelmét szolgálja, ám sok esetben egyben a ház egyik bejárataként is funkcionál. Ennek megfelelően a kapu körültekintő kiválasztása biztonságtechnikai szempontból, a hőszigetelés tekintetében és esztétikai megfontolásból is fontos. Sok éven át a billenő kapu volt a legelterjedtebb, ám manapság már a szekcionált garázskapu a legnagyobb népszerűségnek örvendő típus. Ez ugyan egy kicsit drágább választás, azonban cserébe egy igazán sokoldalú megoldást kapnak a tulajdonosok. Nézzük, miért érdemes a szekcionált garázskapu mellett dönteni!

szekcionált garázskapu legnagyobb előnye, hogy rendkívül helytakarékos, ugyanis vízszintes lamellákból áll, melyek nyitáskor egy íves pályát járnak be, és végül a mennyezettel párhuzamos helyzetben állnak meg. Ennek köszönhetően közvetlenül a kapu elé is lehet állni az autóval, így ott is megoldást jelent ez a típus, ahol a garázs előtt szűkös a hely. A szekcionált garázskapu hőszigetelt változatban is elérhető, ami azzal az előnnyel jár, hogy a hidegre érzékeny szerszámok és eszközök is bátran tárolhatóak a garázsban. Ahol a garázs nem önálló építmény, hanem a ház része, ott gazdaságos is, hiszen télen nem szökik ki a meleg a garázson keresztül. Mindemellett a szekcionált garázskapu kifejezetten ízléses, modern megjelenésével a ház összképét is pozitív irányba befolyásolja.

Önt is meggyőzék a szekcionált garázskapu mellett szóló érvek, és szeretné megismerni a részleteket? A Precíz Ablak Magyarország Kft. szakértői segítenek megtalálni az Ön számára tökéletes megoldást! Látogasson el www.garazskapuuzlet.hu weboldalunkra, ahol bővebben tájékozódhat termékeinkről és szolgáltatásainkról, valamint hasznos információkkal gazdagodhat a témában! Amennyiben ajánlatot kérne vagy feltenné kérdéseit a szekcionált garázskapukkal kapcsolatban, munkatársaink szívesen segítenek, csupán annyi a dolga, hogy felkeres minket elérhetőségeink egyikén! Írjon üzenetet az info@garazskapuuzlet.hu e-mail címre vagy hívja a +36-70-346-5952-es telefonszámot!

ugrás az oldal tetejére