Sokszor bele sem gondolunk egy-egy szakterület mélységeibe és jelentőségébe, ameddig nem adódik valamilyen kapcsolódó problémánk. Általában a kéményseprő szolgáltatásra is úgy tekintünk, mint egy olyan teendőre, amiről évente egyszer gondoskodni kell, majd újabb 12 hónapig nem is gondolunk rá. Pedig ez a terület is sokkal összetettebb, mint elsőre gondolnánk, és nem csak a rendszeres ellenőrzések esetén lehet szükségünk a szakemberek segítségére. Milyen feladatok merülhet fel a kéményseprő szolgáltatással összefüggésben?

A kémények építése, felújítása és korszerűsítése során mindenképpen célszerű kéményseprő szolgáltatást igénybe venni, de a munkálatokkal kapcsolatban felmerülő műszaki vizsgálatokban is segítséget tudnak nyújtani a szakemberek. Nem csak kifejezetten az égéstermék-elvezetőket érintő munkákban lehet hasznos a kéményseprő szolgáltatás igénybevétele, ugyanis a szakértőkre a komplett fűtési rendszer kialakítása esetén is lehet számítani. A szakszerű segítségnek köszönhetően biztonságosan és hatékonyan működő rendszer teszi kényelmesebbé a lakók mindennapjait, ezért ez mindenképpen ajánlott. A szaktanácsadáson felül a kémény kamerás vizsgálata és műszeres füstgázelemzés is igénybe vehető a kéményseprő szolgáltatás keretein belül.

Amennyiben Ön is szeretné rutinos szakemberek segítségét kérni az égéstermék-elvezetőket és a fűtési rendszert érintő munkák során, a Filantrop Kft. munkatársaira számíthat! Hozzáértő és tapasztalt kollégákból álló csapatunk mindenben segítséget nyújt, ha kéményseprő szolgáltatást venne igénybe. Munkánkat precízen és lelkiismeretesen végezzük, így biztos lehet benne, hogy megéri velünk együtt dolgozni. Amennyiben szívesen tájékozódna a kéményseprő szolgáltatás részleteiről és díjairól, valamint egyéb tevékenységeinkről, nézzen körül www.filantrop.org weboldalunkon! Felmerülő kérdéseivel bátran lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén, várjuk megkeresését a filantrop@filantrop.org e-mail címen és a +36-76-322-321-es telefonszámon!