Akárhogy is ellenkezünk, nem tehetünk semmit: a tél itt van a nyakunkon. Még néhány hónap, és ismét beköszöntenek a fogvacogtató hidegek, és persze velük együtt megérkeznek a fűtésszámlák is. Érdemes erre az időszakra alaposan felkészülni, és ez alatt nem csak a meleg ruhák beszerzésére kell gondolni, hanem az otthonunk szigetelésére is.

cellulóz szigetelés kiváló alternatívát nyújt a hagyományosabb üveg-, vagy kőzetgyapot szigeteléstípusokkal szemben. Egyrészt jobb a hőszigetelési képessége, másrészt könnyen beépíthető, mégpedig egy egyszerű módszerrel: befúvással. A fújt cellulóz szigetelés egyenletesen terül szét a szigetelendő felületen, és minden apró rést kitölt, így nem keletkeznek hőhidak, nem jut be a kinti, fagyos levegő, és persze a benti, kellemes meleg sem jut ki sehol. A cellulóz szigetelés ára ráadásul kifejezetten kedvező, főleg a tulajdonságaihoz mérten, ám a versenytársaival is érdemes összemérni, és nem okoz csalódást!

Ráadás előny, hogy a cellulóz szigetelés 100%-ban környezetbarát, és semmilyen egészségkárosító hatása nincs, a tapasztalatok szerint ráadásul elkerülik a rágcsálók és más kártevők, megakadályozza a penészesedést, és bármilyen hihetetlen is, de ellenáll a tűznek – annak ellenére, hogy újrahasznosított papírból készül!

Amennyiben meggyőztük a cellulóz szigetelés előnyeiről, forduljon bizalommal Tiszavölgyi Csaba egyéni vállalkozóhoz, aki a cellulóz hőszigetelés szakértője. Nem kell aggódnia a cellulóz szigetelés ára miatt sem, hiszen az rendkívül kedvező. A fújt cellulóz szigetelés előnyeit Ön is élvezheti az otthonában, így csökkentheti a költségeit, és a szigetelés ára rövid időn belül meg is térül. Keresse fel a honlapomat a www.szigetelescelluloz.hu címen, ahol további hasznos információt is szerezhet a cellulóz szigetelésről!

Ha kérdése lenne a fújt cellulóz szigeteléssel kapcsolatban, illetve, ha szeretné megrendelni, vegye fel velem a kapcsolatot megadott elérhetőségeim egyikén: a +36-70-701-1479-es telefonszámon, vagy az info@celluloz-hoszigeteles.hu e-mail címen!