Az ősz beköszöntével ismét foglalkozni kell a fűtőberendezések felkészítésével, vizsgálatával, ugyanis az ellenőrizetlen készülékekkel igencsak kockázatos nekivágni a hideg időszaknak. Egyesek hajlamosak a saját készüléküket egyedül, tapasztalat és gyakorlat nélkül megvizsgálni, azonban ez nem túl ideális megoldás. Veszélyes, ráadásul az esetek nagy részében nem vezet eredményre. Ahhoz, hogy ki lehessen szűrni a különböző hibákat, és szakszerűen fel lehessen készíteni a fűtésszezonra a készüléket, hosszú évek tudására, rutinjára van szükség. Amennyiben Ön szeretné biztonságosan használni a berendezését, bízza inkább profi gázszerelőre a karbantartási munkálatokat!

Gyakorlott, tapasztalt gázszerelővel megfelelően fel tud készülni a fűtésszezonra, így a készülékét a hidegebb hónapokban kellő biztonsággal tudja majd használni. A felülvizsgált berendezés gazdaságosabban is működik, ennek köszönhetően a fogyasztással kapcsolatban sem érhetik kellemetlen meglepetések. A gázszerelő az ellenőrzés során kiszűrhet esetleges hibákat is. Ha a javítás időben megtörténik, jelentős összegeket is megspórolhat. Bizonytalanul működő készülékkel nem szabad nekivágni a szezonnak, így, ha látványos rendellenességet tapasztal, mindenképp várja meg a gázszerelőt!

Ha nem talált még megfelelő gázszerelőt a fűtésszezon előtti karbantartáshoz, és a legprofibb szerelőket keresi, forduljon bizalommal a Dézsé Csőszer Kft. szakembereihez! Mi a legjobb, legfelkészültebb gázszerelőkkel dolgozunk együtt, akik az új típusú és régi készülékeket egyaránt kellően ismerik. Bármilyen problémát megoldanak, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a szolgáltatással. Weboldalunkon bővebb információkat is találhat tevékenységünkről, amit a www.gaz-a-z.hu címen ér el. A karbantartáson kívül bátran kereshet minket többek között gázmérő áthelyezésért, készülék cseréért is. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal telefonon a 0670-6-123-123-as és a 0630-2-138-00-os számokon, vagy küldjön e-mailt a dezsecsoszer@gmail.com címre!