Szeretne kültéren különleges megjelenést kölcsönözni? Nem találja az elképzeléseinek megfelelő térköveket? Netán kivitelezőként dolgozik, és igyekszik eleget tenni a különböző kéréseknek? Térkősablon használatával könnyen megvalósíthatja a terveket, és stílusos környezetet alakíthat ki!

A betontermékek víztaszítóak, ezért nem kell aggódni a sókivirágzás miatt. Csúszásmentes felületüknek köszönhetően lehetővé teszik a biztonságos közlekedést, fagyállóak, és jól ellenállnak a különféle környezeti hatásoknak. Ha Ön is szeretne ilyen burkolatot, viszont fontosnak tartja az esztétikus megjelenést is, érdemes a térkősablon előnyeit kihasználni. Különböző formák kaphatók, amelyek között biztos, hogy megtalálja a megfelelő terméket. A térkősablon alkalmazása egyszerű, különleges hatást érhet el, ha a használata mellett dönt. Kirakó, hullám, tégla, rusztikus, gyephézagos, és számos más forma elérhető, amelyeket könnyen megrendelhet online is.

Több, mint 20 éve sikeresen működő vállalkozásunk egyedi megoldásokat nyújt annak érdekében, hogy szebb környezetet tudjon teremteni.Térburkoláshoz, kerítésépítéshez, és épületszobrászathoz szükséges beton és gipsz díszítő elemek sablonjait készítjük el, amelyek széles választékban állnak a rendelkezésére. Műanyag felhasználásával gyártjuk a térkősablonokat, amelyek nagy előnyére válhatnak bármilyen cementkötésű anyag öntésekor. Méret és formatartó, több száz öntésre alkalmas térkősablonokat kínálunk. Többféle forma áll a rendelkezésére, így egyéni elképzelései szerint választhatja ki a megfelelő térkősablont. Tekintse meg a termékeinket, és tudjon meg többet a Szabó Sablon szolgáltatásairól a www.keritessablon.hu weboldalon!

Legyen olyan környezete, ahol igazán jól érezheti magát! Gondoskodjon a burkolat stílusos megjelenéséről egyedi térkősablon használatával! Valósítsa meg az elképzeléseit a mi segítségünkkel! Bármilyen kérdése merül fel, hívja bizalommal a 06-20-3992407-es telefonszámunkat, vagy küldjön e-mailt a szabosablon@gmail.com címre!