A fürdőszoba lelke a bojler vagy a  vízmelegítő, ami nélkül nem lehetne komfortos fürdőt használni. A meleg víz a bojlernek köszönhetően elérhető, a berendezés biztosítja, hogy a megfelelő hőmérsékletű vizet tudjuk használni fürdéshez, hajmosáshoz, mosakodáshoz. A  vízmelegítők a modern kor vívmányai, amik kényelmesebb hétköznapokat biztosítanak számunkra.

Mielőtt új  vízmelegítőt vásárolna valaki, mindenképpen érdemes a beszerelést végző szakember tanácsát kikérnie és tájékozódnia a bojler vásárlás alapvető szempontjairól. Korántsem mindegy, hogy milyen modellt választ, hiszen nem egyformák és mindegyik típus más igényekhez, más fürdőszobákhoz lett szabva.

Az első tulajdonság, ami egy vízmelegítővel kapcsolatban a laikusnak is feltűnik, az a mérete. A bojlerek különböző űrtartalommal készülnek, tehát eltérő, hogy hány liter vizet tudnak egyszerre felmelegíteni és melegen tartani. Lehet 50, 80 vagy 200 literes is egy bojler. A döntést első sorban az befolyásolja, hogy hányan használják a fürdőszobát, mennyi vízre van szükség egy nap személyenként. Mindenhol eltérőek a szokások, van, ahol a vízfogyasztás átlagos és van ahol nem. Például egy négy fős család átlagos melegvíz fogyasztással egy 120 literes vízmelegítővel elboldogul.

vízmelegítő méretének pontos meghatározása azért fontos, mert ha túl kevés a meleg víz, az kellemetlen következményekkel jár, de ha túl nagy a bojler az igényekhez képest az felesleges energia pazarlás és még plusz rezsi költséget is jelent.

vízmelegítő esetében tehát a méret, illetve a fogyasztás a legfontosabb szempontok. A továbbiakban a forma és a szín is választási lehetőséget jelent, illetve a bojler működtetése, ami lehet elektromos vagy gázüzemű.

A www.kisker.orike.hu weboldalon a Őrike Kisker által forgalmazott bojlerek és azok jellemzői tekinthetők meg. Amennyiben érdeklődik termékeink iránt, keressen minket elérhetőségeink egyikén a kisker@orike.hu email címen vagy a +36 (1) 297 5933, +36 (1) 297 5934 telefonszámok egyikén további információkért!