vászonképed akár filterezett is lehet, mint egy Instagramm fotó! Minden vágyad, hogy a saját szobád falán is legyenek olyan fotók, amik a közösségi média profilodban is ott vannak? A gondosan megszerkesztett, stílusos filterekkel feldobott, esztétikus képeket nem kell nélkülöznöd az online téren kívül sem!

Egyszerűen készíthetsz és vásárolhatsz olyan dekor elemeket, amik felidézik az effektekkel egyedibbé varázsolt képeket. A cégünktől rendelj új vászonképet egyedi effektekkel! A vászonkép úgy készül, hogy a honlapunkra feltöltöd azokat a fotókat, amiket szívesen látnál nagy méretben a faladon. A kép szerkesztőben ki tudod választani azokat az effekteket, amik szerinted illenek a fotódhoz. Ezután már csak el kell küldened nekünk, leokézni a végeredményt és a többit pedig ránk bízni! Az így elkészült kép olyan, mintha most lépett volna ki a telefonodból vagy a laptopodból és az online felületre feltöltött fotóból egy modern és stílusos lakberendezési tárgy lett.

A vászonképedre nyomott fotóra vagy bármilyen képre, grafikára kerülhet fekete-fehér, szépia vagy szinte az összes olyan filterből az egyik, amit a Te telefonoddal is használni szoktál. Próbáld ki, szerkeszd meg és döntsd el, hogy melyik tetszik! Ha különleges dekorációt szeretnél otthonra vagy ajándékba, válaszd az effektezett vászonképet!

A www.vaszonkep.hu webcímen található weboldalunkon akár azonnal el tudod készíteni az effektekkel feltuningolt vászonképedet! Amennyiben ez a szándékod, csak tervezd meg és az Ötlet Szalon Kft. által készített vászonképeket azonnal meg is tudod megrendelni. Keress minket bizalommal és rendelj tőlünk gyorsan, minőségi színvonalon elkészülő és rövid határidővel kiszállított képet, ami akár karácsony ajándék is lehet! Az ilyen ajándék akármelyik alkalomra, ünnepre jó választás!  Szeretnél még kérdezni a szolgáltatásainkról, a vászonképekről effektekkel? A +36-70-38-75-747 telefonszámon vagy a vaszonkep@vaszonkep.hu email címen tudsz érdeklődni a részletekről, csak keresd kollégáinkat!