gerenda árak egy fatelepen eltérőek lehetnek, nem árt, ha tudja, hogy mire figyeljen! A faanyag és a fűrészáru sokféle lehet, közéjük tartoznak a fa gerendák is. A gerenda szinte minden épület szerves építőanyaga, ott van a falakban, a padlóban vagy a födémben. Kifejezetten gerenda házak is épülnek, amikben a gerenda alkotja a fő elemet.

gerenda ára a faanyag vásárlás során pont ugyanolyan meghatározó tényező, mint amennyire annak a minősége. A kiváló minőségű faanyag nélkül maga az épület sem lesz biztonságos, esztétikus vagy tartós. Hiába tesz eleget minden követelménynek a faanyag, ha maga a gerenda ár az nem ideális. Az a legjobb, ezt mondani sem kell, ha nem kell túl drágán, magas gerenda árban megvásárolni a szükséges faanyagot, de a minőséget illetően sem kell kompromisszumot kötni.

Forduljon bizalommal a fatelepünkhöz és vásárolja meg az új gerendákat, minden faanyagot és fűrészárut, amivel az építkezés vagy az átalakítás és felújítás is a tervekhez igazodik! Ebben tudunk minden érdeklődőnek segíteni! A fatelepünkön mindent megtalál, amire szüksége van, a gerendákat is.

A gerendák ragasztott változatban, több méretben elérhetőek, a tulajdonságaiktól függően változatos gerenda árakon. Akár a honlapunkon található kalkulátort is használhatja, amivel a vételárat pontosítani tudja. Milyen méretre, hosszra, mekkora keresztmetszetre, hány darabra van szüksége? Kérhet tőlünk személyre szabott gerenda árakról ajánlatot is! Természetesen személyesen vagy üzenetben is tud tájékozódni a fatelepünkön kapható faanyagokról és fűrészárukról.

A www.norlandfatelep.hu weboldalon minden, a Norland Fatelep Telephelyen kapható termékről talál releváns információt. Ismerje meg a fatelepünk szolgáltatásait is, hogy minél jobb döntést tudjon hozni a  vásárláshoz és a faanyag beszerzéshez! Minden érdeklődőt szívesen felvilágosítunk és tájékoztatunk a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén. A 06-30-196-9805, 06-30-196-9803 06-22-806-939  telefonszámok egyikén vagy pedig az info@norlandfatelep.hu email címen keressen minket!