Bármennyire is vigyázunk a bútorainkra, sajnos idővel sérülnek, kopnak, avulnak. Mivel maguk az anyagok is fáradnak, a régebbi berendezésekben könnyebben eltörik a rugó, a karfa, de az is természetes, hogy idővel kikopik a szövet vagy a szivacs elveszíti a tartását. Sokan ilyenkor azonnal elkezdik keresni az új bútort, azonban egyáltalán nem biztos, hogy ez a legjobb megoldás. Ugyanis nem kell feltétlenül megválni a szeretett berendezésektől, hiszen a bútor javításnak köszönhetően még a legrégebbi darabok is szinte teljesen újjá varázsolhatóak.

A bútor javítás ráadásul lényegesen alacsonyabb költséget jelent, mint egy új berendezés vásárlása. Lehet, hogy elég csak bizonyos részeket kicserélni, megerősíteni, áthúzatni a szövetet, és a szeretett bútor úgy fog kinézni, mintha valóban kicserélték volna. Így nem kell megválnunk a jól megszokott, kényelmes ágytól, foteltől, hiszen maga a szerkezet az eredeti marad, csupán új külsőt kap. Egy hosszú éveken át használt bútor bizony hozzánő az emberhez, és nehezen vesszük rá magunkat arra, hogy egyszerűen kitegyük a szemétbe. Természetesen a bútor javításhoz szükség esetén hozzá tartozik az is, hogy erősebbé, stabilabbá varázsoljuk a berendezést, megalapozva, hogy még hosszú évekig használható maradjon. A bútor javítás környezetvédelmi szempontból is előnyös, hiszen így nem növeljük feleslegesen a hulladék mennyiségét, illetve nem terheljük a környezetet az új bútor gyártásával sem.

Ha a bútor restaurálás mellett döntünk, akkor modernebb, divatosabb megjelenést is adhatunk a régi daraboknak. Ez nagy előny lehet például öröklött berendezések esetén is.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését a bútor javítással kapcsolatban, keresse fel honlapunkat, a www.szantalbutor.hu weboldalt, ahol bővebb információt talál cégünkről! Ha kérdése van vagy szeretné igénybe venni a szolgáltatást, forduljon bizalommal munkatársainkhoz a +3630/966-29-20-as telefonszámon vagy írjon nekünk a szantal-butor@freemail.hu e-mail címre, és szívesen segítünk mindenben!