A legkiválóbb berendezési elemek ismérve, hogy tulajdonképpen észrevétlenül szolgálják a lakók kényelmét. Olyan megoldásokra van szükség, amik komfortos életteret biztosítanak, praktikusan használhatóak, emellett stílusos megjelenésükkel emelik az ingatlan esztétikai értékét, ilyeneket pedig nem könnyű találni. Kifejezetten nagy kihívást jelent a tetőtér kialakítása, itt ugyanis a hagyományostól eltérő berendezési elemekre lehet szükség. A VELUX tetőablakok olyan sokoldalú megoldást kínálnak, amivel garantáltan kényelmes otthont lehet teremteni. Milyen tulajdonságokkal bírnak ezek a berendezési elemek, amik miatt kiemelkednek a választékból?

VELUX tetőablakok sikere mögött több, mint 60 év szakmai tapasztalat húzódik meg. A szakemberek nem érik be az átlagos minőséggel, folyamatos termékfejlesztés gondoskodik arról, hogy a VELUX tetőablakok képesek legyenek minden igénynek eleget tenni. A korszerű gyártástechnológiának és a válogatott alapanyagoknak köszönhetően ezek a berendezési elemek kiemelkedően tartósak, legalább 25 évre tervezhet, aki VELUX tetőablakok mellett dönt.

A kiváló minőség és hosszú élettartam természetesen még nem minden, ugyanis a változatos típus- és méretválaszték a kulcsa annak, hogy valamennyi érdeklődő megtalálja az optimális megoldást otthonába. A VELUX tetőablakok gyártása során fontos szerepet kap az ízléses dizájn, de a szakemberek a praktikusságra és az energiatakarékosságra is nagy hangsúlyt fektetnek, így képesek maximális kényelmet nyújtani a lakóknak ezek az ablakok.

A tetőtér beépítését tervezi? Szeretné a lehető legtöbbet kihozni az új élettérből? Ismerkedjen meg közelebbről a VELUX tetőablakok használatában rejlő lehetőségekkel! A BAU-LUXUS Kft. szakértői segítenek megtalálni azokat a modelleket, amik minden szempontból eleget tesznek igényeinek. Tekintse meg termékeinket és tájékozódjon szolgáltatásainkról a www.tetoablakbeepites.hu weboldalon, kérdéseit pedig tegye fel bátran a +36-20-314-6148-as telefonszámon vagy a bau.luxus@t-online.hu e-mail címen!