lakásfelújítási támogatás 2021 program remek lehetőség, amit érdemes kihasználnia annak, aki jogosult rá. A pályázatot 2021. január 1-jétől 2022. december 31-ig lehet benyújtani, akár CSOK-al és a falusi CSOK-al is, de fontos, hogy kettősfinanszírozás nem lehetséges. Könnyítés viszont, hogy  Lakástakarék pénztárral és a Babaváró hitellel egyszerre is felhasználható. Nézzük egy kicsit bővebben, hogy mi mindent érdemes még tudni a lakásfelújítási támogatás 2021-ről!

Az igénylés feltétele legalább egy gyermek neveléséhez (illetve 12. hétnél idősebb magzathoz) kötött. Fontos feltétel továbbá, hogy az igénylők közül legalább egy főnek rendelkeznie kell minimum 1 év folyamatos társadalombiztosítási jogviszonnyal, amiben maximum 30 nap megszakítás történt egybefüggően. A felújítani kívánt ingatlanban legalább 1 éve bejelentett állandó lakcímmel kell rendelkezni, kivéve, ha 1 éven belül vásárolták az ingatlant. Fontos a minimum 50%-os tulajdonjog is, illetve, hogy az igénylőknek nem lehet köztartozása.

lakásfelújítási támogatás 2021 programban részt vehetnek nem csak házastársak, hanem élettársak vagy egyedülálló szülők is. A támogatás mértéke a költségek 50%-a, de maximum három millió forint. Az elszámolásban fele-fele arányúnak kell lennie az anyagköltségnek és a munkadíjnak.

A lakásfelújítási támogatás 2021 rendkívül széles körű, vonatkozik például a szigetelésre, a nyílászárók cseréjére, napelemes rendszer telepítésére, de természetesen mindenféle belső felújításra is, legyen az festés, burkolatcsere vagy akár beépíthető bútor beépítése. A támogatás utólagosan kerül kifizetésre.

lakásfelújítási támogatás 2021 olyan lehetőség, amit nem érdemes kihagyni. Cégünk készséggel áll az ezzel élni kívánó Ügyfelek rendelkezésére. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, látogasson el a www.projektlakas.hu weboldalra, ahol bővebb információt talál tevékenységi köreinkről! Ha úgy döntött, hogy kihasználja a lakásfelújítási támogatás 2021 programot, keressen minket bizalommal a 0620-386-2335-ös telefonszámon vagy írjon nekünk üzenetet a honlapunkon keresztül!