A modern belsőépítészet jellegzetes alapanyaga az üveg, ami lényegében bármilyen berendezési elem formájában megállja a helyét. Az egyik leggyakrabban alkalmazott megoldás az üveg térelválasztó fal, amivel mindenki találkozott már irodákban, üzletekben, ám egyre népszerűbb magánlakásokban is. Milyen előnyökkel bír egy ilyen berendezési elem otthoni környezetben?

Az üveg térelválasztó fal alkalmazása kiváló megoldás, ha egy helyiségnek több funkciót szánnak a lakók. Gyakran a nappaliban kap helyet a dolgozósarok, vagy éppen a konyha és az étkező van egy légtérben, ezeket pedig célszerű valamilyen módon elkülöníteni. Egy hagyományos fal felhúzása nem csak hosszadalmas és költséges átalakítást jelentene, de szűkítené is a teret, ezzel szemben egy üveg térelválasztó fal számos előnyt tartogat a lakóknak. Alapanyagából adódóan egy ilyen berendezési elemmel úgy lehet alakítani a teret, hogy az ugyanolyan tágasnak látszik és a fényt is átengedi.

Ha a tulajdonosok üveg térelválasztó fal mellett döntenek, az egyedi gyártás jelenti a legjobb választást, ez ugyanis teret enged az egyedi elképzelések megvalósításának. Nem csak a méret, hanem a felhasznált anyagok és szerelvények, a kialakítás, valamint a dekoráció terén is szárnyalhat a kreativitás, így pedig teljes mértékben egyedivé varázsolható az otthon.

Az üveg térelválasztó fal praktikus és elegáns megoldás, ami a modern otthonok éke lehet. Ön is ilyen berendezési elemre vágyik? A VRT-Üvegfalak Kft. csapata segít megvalósítani elképzeléseit! Nálunk az üveg térelválasztó fal mindig nagy szakértelemmel és maximálisan egyedi igényekre szabva készül.

Ha szeretne bővebben tájékozódni szolgáltatásunkról, látogasson el a www.vrt-uvegfalak.hu weboldalra, és nézzen körül nálunk! Honlapunkon megtekintheti prospektusainkat és termékismertetőinket, valamint referenciamunkáink között is böngészhet. Amennyiben érdekli az üveg térelválasztó fal lehetősége, várjuk ötleteit, illetve kérdéseit, forduljon hozzánk bizalommal a +36 20 978-9744-es telefonszámon vagy a vrt@vrt-uvegfalak.hu e-mail címen!