Lebegő polcok az apróságok ízléses és praktikus tárolásához

Ahány otthon, annyi izgalmas elképzelés van a lakberendezést illetően, ám abban a legtöbben egyetértenek, hogy az teszi egyedivé a lakást, ha néhány személyes tárgy is szem előtt van. Mindenkinek vannak olyan tárgyai, amik kedves emlékeket idéznek, amik képesek mosolyt csalni a lakók arcára, valahányszor megpillantják őket. Nem kérdés, hogy ezek töltik meg élettel az otthont, ám az már okozhat némi fejtörést, hogy milyen formában érdemes kihelyezni őket. Az egyik legjobb megoldás erre a célra a lebegő polcok használata! Miért?

A lebegő polcok különlegessége abban rejlik, hogy a hagyományos típusokkal ellentétben a tartó konzolok rejtve maradnak a szem elől. A speciális felfüggesztés nem csupán helytakarékos és praktikus, hanem egyben rendkívül mutatós is. Ilyen formában nem tudják elvonni a figyelmet a tartó konzolok, vagyis a lebegő polcok használatával remekül kiemelhetőek az azokon elhelyezett tárgyak. Légies megjelenésük ellenére ezek a polcok rendkívül erős, masszív szerkezetűek, így bátran lehet használni őket. A lebegő polcok számtalan előnye lényegében bármelyik helyiségben érvényesülni tud, melynek köszönhetően semmi sem szabhat határt a dekorálásnak.

Megbízható és egyben stílusos megoldást keres az apróságok tárolására? Érdekli, hogy milyen lehetőségei vannak a lebegő polcok vásárlása terén? Fedezze fel az Omni Opt Kkt. termékkínálatát, melyben lebegő polcok is helyet kaptak, méghozzá számos különféle kivitelben! A termékek bükk, juhar, wenge, kalvados, dió, tölgy, cseresznye, dohány, ezüst, piros és fehér színben is rendelhetőek, így már csak annyi a dolga, hogy eldönti, melyik illik az otthonába.

Nézzen körül a www.polcmester.hu weboldalon, ahol a műszaki leírásokból mindent megtudhat termékeinkről, és természetesen szolgáltatásainkról is bővebben tájékozódhat! Ha szeretné leadni rendelését, esetleg a vásárlás előtt kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén! Rendelkezésére állunk a +36-1-291-8027-es telefonszámon és a polc@omniopt.hu e-mail címen!

ugrás az oldal tetejére