Andezit kockakő a tavaszi kerti munkálatokhoz!

Lassan, de biztosan megérkezik a tavasz, az egyre hosszabbodó nappalok és az enyhülő időjárás pedig kedvez a kerti munkálatoknak. Ilyenkor érdemes nagyobb átalakításokat is végezni, ám mielőtt bárki belefogna, érdemes felmérni a lehetőségeket. A zöldellő pázsit mellett mindenképpen ajánlott valamilyen útburkolat kialakítása is, ami praktikusabbá teszi a kert használatát.

Mindenki számára ismerős a klasszikus terméskő útburkolat, ami egyedülálló hangulatot teremt a parkokban, sétálóutcákban. Azok, akik szeretnék saját kertjükbe költöztetni ezt a miliőt, könnyedén megtehetik, hiszen minden alapanyag és információ elérhető az egyedi útburkolat kialakításához. Az andezit kockakő az egyik legjobb választás, ha valaki úgy dönt, hogy a tavasz beköszöntésével szeretné újjá varázsolni kertjét!

Az andezit kockakő legnagyobb előnye természetes szépségében rejlik, ám egy ilyen burkolóanyag ennél sokkal többet tud. Nem csak robusztus, jól terhelhető, de a faggyal szemben is ellenálló, és az sem mellékes szempont, hogy könnyen ápolható. Az andezit kockakő ára hosszú távú befektetésnek tekinthető, hiszen sokáig szép marad, ráadásul kézileg is visszaszedhető, majd újra felhasználható, így csőtörés, javítás esetén sem kell plusz költséggel számolni.

Az andezit kockakő lerakása akár önállóan, szakember segítsége nélkül is megvalósítható, ám nagy figyelmet kell szentelni a megfelelő hordozóréteg és a fugázás kialakításának. A leggyakrabban alkalmazott lerakási minta a hullámvonalas, a négyzethálós, a legyezős, a koncentrikus körös, valamint az átlapolt köríves.

Ön is szeretné kihasználni a jó időt, és átalakítaná kertjét? Ha terméskő útburkolatra vágyik, döntsön az andezit kockakő mellett! A BolyósKő kínálatában kiváló minőségű termékek kaptak helyet, méghozzá kedvező áron. Nézzen körül a www.bolyosko.hu weboldalon, ahol kényelmesen böngészhet, és az andezit kockakő árak tekintetében is tájékozódhat! Kérdéseit tegye fel bátran, várjuk megkeresését a +36-20-945-1794-es telefonszámon és a bolyoszoltan4@gmail.com e-mail címen!

ugrás az oldal tetejére