Nyílászáró csere lakásfelújítási támogatással? Igen!

Sok ingatlanban vált időszerűvé a régi, elöregedett nyílászárók cseréje és az új árnyékolók telepítése. A régi ablakok, ajtók már nem szigetelnek megfelelően, így rajtuk keresztül jelentős hőveszteség éri a lakást télen, nyáron pedig könnyen átengedik a kinti forró levegőt. Sokan tartanak azonban attól, hogy az ablakcsere túl drága, ám a most igénybe vehető lakásfelújítási támogatásnak köszönhetően a gyermeket nevelő családok rendkívül kedvező feltételekkel iktathatják be ezt a műveletet.

A rosszul hőszigetelő nyílászárók nem csak komfort szempontjából nem szerencsések, hanem anyagilag sem, hiszen a hőveszteség miatt többet kell fűteni, illetve hűteni. A lakásfelújítási támogatás igénybe vételével azonban most 50%-os állami támogatással kerülhet sor az ablakcserére. A támogatás egy, az ingatlanban élő, 25 év alatti gyermek neveléséhez, legalább egy éve fennálló TB jogviszonyhoz, valamint köztartozásmentességhez kötött. Gyermeknek számít a 12 hetes kornál idősebb magzat is. A program lényege, hogy a felújításra költött kiadások 50%-át, de maximum három millió forintot az állam utólagosan megtéríti a bemutatott számlák alapján. A számláknak az anyagköltséget és a munkadíjat fele-fele arányban kell tartalmazniuk. A támogatás elég sokoldalú, így a teljesség igénye nélkül igénybe vehető ablak- és ajtócserére, árnyékolástechnikai eszközök telepítésére, így például redőnycserére is. Ezzel sokat tehetünk otthonunk jó hőszigeteléséért és nem csak komfortosabbá, hanem költséghatékonyabbá is varázsolhatjuk az ingatlant. Annak, aki jogosult rá, mindenképpen megéri igénybe vennie, ugyanis így rendkívül kedvező feltételekkel iktathatja be az egyébként viszonylag költséges ablakcserét.

Amennyiben Ön is a nyílászárók cseréje mellett döntött, a legjobb helyen jár! Bővebb információért látogasson el cégünk honlapjára, a www.verestherm.hu weboldalra! Ha kérdése van, bátran tegye fel munkatársainknak a 06-28/631-212-es telefonszámon vagy írjon nekünk a verestherm@t-online.hu e-mail címre!

ugrás az oldal tetejére