Árnyékolóra minden ingatlanban szükség van, ehhez nem fér kétség. Azonban az eszköz kiválasztását nem érdemes elkapkodni, mert rengeteg a lehetőség, amiből válogathatunk és célszerű minden variációt átgondolni. Redőnyt, napellenzőt, zsaluziát, szalagfüggönyt, rolettát vagy reluxát válasszunk? A kérdésre a válasz nem egyértelmű, mert sok tényező befolyásolja, hogy melyik árnyékoló lesz a tökéletes. Az alábbiakban a reluxát mutatjuk be részletesebben.

reluxa egy időben rendkívül népszerű volt, majd néhány évre egy kicsit feledésbe merült. Napjainkban viszont újra virágkorát éli, ugyanis sokan rájöttek, hogy amilyen egyszerű szerkezetről van szó, annyira praktikus is. A reluxa több szempontból is előnyös: egyrészt megakadályozza a kívülről történő belátást, másrészt árnyékolásban is jeleskedik: a lamellák forgatásával remekül szabályozhatjuk, hogy mennyi fényt szeretnénk beengedni a lakásba. A reluxával sokat tehetünk a lakás hűvösen tartásáért a legnagyobb melegben is. Amikor a nap besütne, akkor érdemes leengedni az árnyékolót, így nem fog tudni annyira felforrósodni a benti levegő.

reluxa abban az esetben is nagyszerű választás, ha fontos, hogy az árnyékoló ne csak praktikus, hanem mutatós is legyen. Választhatunk alumínium és fa reluxát is, így akár modern, akár természetközeli hangulatú az otthonunk, biztosak lehetünk benne, hogy az új árnyékoló illik majd a környezetébe. Ajánljuk nem csak lakásba, hanem irodába és közületekbe is. És végül, de nem utolsó sorban, fontos előny a reluxa ára is. A termék beszerzése nem jelent nagy anyagi terhet, karbantartásra pedig szinte nincs szükség.

Amennyiben éppen a tökéletes árnyékolót keresi, jó helyen jár! Cégünk a fa és alumínium reluxák mellett többféle árnyékoló forgalmazásával is foglalkozik. Bővebb információért látogasson el honlapunkra, a www.akciosablak.hu weboldalra! Ha kérdése merült fel vagy pontos árajánlatot szeretne kérni, forduljon bizalommal munkatársainkhoz a +36 70 360 6168-as telefonszámon vagy az info@akciosablak.hu e-mail címen!