Az elmúlt évek tapasztalatai alapján idén is számíthatunk olyan időszakra, amikor szinte elviselhetetlennek érezzük a hőséget, és ezzel szemben sajnos az otthonunk sem tud megóvni minket. Ez nem csak a komfortérzetünket rontja, hanem a koncentrációs képességünket is befolyásolja, sőt, az alvás minőségére is negatívan hat. Nem kérdés, hogy az egyetlen hatékony megoldás, amivel megkímélhetjük magunkat a kánikulával járó kellemetlenségektől, az a klíma telepítés. Az viszont már okozhat fejtörést, hogy milyen szempontokat érdemes sorra venni, ha elhatározzuk, hogy a klíma telepítés idén már nem maradhat el.

•    Első lépésként érdemes végiggondolni, hogy az egész lakásban, vagy csak egy-egy helyiségben szeretnénk használni a készüléket, ezzel összefüggésben pedig tudnunk kell, hogy nagyjából mennyi lesz a hűtendő alapterület.
•    Szintén mérlegelni kell, hogy pontosan mi a klíma telepítés célja, csak hűtésre fogjuk használni a készület, vagy fontos szempont, hogy fűteni is tudjunk vele, például az átmeneti időszakokban.
•    Célszerű megvizsgálni, hogy az egyes készülékeknél milyen funkciók támogatják a kényelmes használatot, de az sem mellékes, hogy milyen szűrőkkel vannak ellátva, különösen az allergiával, asztmával küzdők számára.
•    Végül, de nem utolsó sorban az anyagiakat sem hagyhatjuk figyelmen kívül, ezzel kapcsolatban pedig az akciós klíma kínálatot érdemes elsőként átböngészni, hiszen kellő tájékozódással kedvező ajánlatokat lehet kifogni.

Ön is szeretne tájékozódni a klíma telepítés lehetőségeiről? Megbízható, sokoldalú készüléket vásárolna megfizethető áron? Az A-Klíma Kft. termékkínálatában biztosan megtalálja azt a készüléket, amit keres, és természetesen a szakszerű telepítést is ránk bízhatja! Kifejezetten ajánljuk akciós klíma választékunkat, melyet máris megtekinthet a www.a-klima.hu weboldalon. Ha bizonytalan a választásban, esetleg a kiszemelt készülék leírásában nem találta meg azt az információt, amire szüksége van, várjuk megkeresését a +36-70-243-6998-as telefonszámon vagy az info@a-klima.hu e-mail címen!