A lobogó tűz látványa szinte mindenkit lenyűgöz, nem csoda hát, hogy a kandalló régóta töretlen népszerűségnek örvend. A kandallóépítés azonban számtalan akadályba ütközhet, azok számára pedig, akik albérletben laknak, szinte elérhetetlen álomnak tűnhet. Ám ma már létezik olyan korszerű megoldás, amivel még ilyen élethelyzetek sem szabhatnak gátat az elképzelések megvalósításának. Bioetanolos kandalló segítségével az albérletben is élvezhetik a lakók azt az egyedülálló hangulatot, amit a táncoló lángnyelvek látványa nyújt!

A bérelt lakásokban nagyon ritkán van lehetőség komolyabb átalakítást eszközölni, a kandallóépítés pedig hosszadalmas és költséges munkafolyamattal jár. Ezzel szemben a bioetanol kandalló telepítését szinte bárki el tudja végezni, a szabadonálló típusok pedig a falakon sem hagynak nyomot. Egy ilyen berendezés használata nem jár korommal és füsttel, nem kell porral és hamuval sem számolni. A bioetanolos kandalló működése során nem keletkezik kellemetlen szag, sőt, illóolajokat tartalmazó bioalkohol is kapható, ami aromaterápiás hatással ajándékozza meg a lakókat.

bioetanol kandalló számos izgalmas formában kapható, így minden érdeklődő találhat olyan modellt, ami elnyeri tetszését. A klasszikus stílus és természetes szépség hívei éppen úgy találhatnak köztük kedvükre valót, mint azok, akik az egyszerű vonalvezetést, letisztult eleganciát kedvelik. Természetesen a méretet illetően is több lehetőség van, az asztali változatoktól az egészen nagy méretű modellekig válogathatnak, akik bioetanolos kandalló mellett döntenek.

Akkor sem kell lemondania a kandallóról, ha albérletben lakik! A BIO FLAME s.r.o. webáruházában rengeteg különféle bioetanol kandalló kapott helyet, nézzen körül a www.biokandallok-shop.hu weboldalon, és böngésszen kedvére! Honlapunkon a használatra vonatkozóan is tájékozódhat, valamint az ahhoz szükséges kellékeket is beszerezheti, méghozzá egyszerűen és kényelmesen. Amennyiben kérdése lenne a kiszemelt termékkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal a +36-30-785-7070-es telefonszámon vagy az info@biokandallok-shop.hu e-mail címen!