Ugyan még előttünk van a nyár java, azonban már így is kaptunk egy kis ízelítőt az afrikai hőségből. Hőmérsékleti rekordok dőltek, a legtöbb helyen szárazság uralkodik, és várhatóan a folytatásban is lesz még részünk hasonló forróságban. Ez olyankor különösen kellemetlen, amikor már az éjszaka sem hoz igazán felfrissülést, és sehogy sem tudjuk lehűteni a lakást. Szerencsére viszont ma már erre is van megoldás, mégpedig a klíma beszerelés.

klíma beszerelés napjainkban már egyáltalán nem elérhetetlen, nem kell tartani megfizethetetlen anyagi tehertől. A berendezés telepítése néhány óra alatt kész, és onnantól kezdve már használható is. Természetesen fontos, hogy egyrészt végiggondoljuk, hogy hol tudnánk a legjobban kihasználni a készüléket, másrészt az is, hogy betartsunk néhány alapvető szabályt a használat során. Érdemes úgy megválasztani a klíma beszerelés pontos helyét, hogy ne közvetlenül ránk fújja a hideg levegőt, például ne a kanapé fölé tetessük. A modern készülékek már alapvetően nem fogyasztanak sokat, de még inkább lecsökkenthetjük a fogyasztást, ha továbbra is odafigyelünk az árnyékolásra és logikusan használjuk a berendezést. A legmelegebb órákban csukjuk be az ablakokat és árnyékoljuk is le őket, amikor betűzne a nap! Reggel és este szellőztessünk, amikor hűvösebb van, ekkor viszont alaposan! A klíma beszerelés után mindenkinek ki kell tapasztalnia, hogy számára mennyi az ideális hőmérséklet, de általában 24-25 foknál nem ajánlott hűvösebbre állítani a készüléket, mert könnyen megfázás lehet a vége. A klíma beszerelés után nagyon fontos, hogy odafigyeljünk a karbantartásra is, valamint, hogy minden szezon előtt sort kerítsünk a tisztításra.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és úgy döntött, hogy keres egy megbízható céget klíma beszereléshez Budapesten, látogasson el honlapunkra, a www.horvathklima.hu oldalra! Ha kérdése merült fel vagy szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, forduljon hozzánk bizalommal a 06-20/9-240-112-es telefonszámon vagy a horvath.tamas@horvathklima.hu e-mail címen!