Természetes, hogy otthonával mindenki hosszú távra tervez, ám időről-időre elérkezik a felújítás, amikor lehetőség van újragondolni a helyiségeket, a padlótól a mennyezetig. Ilyenkor mindenki olyan megoldások után kutat, amik praktikusak, esztétikusak, de általában az is fontos szempont, hogy a munkálatok ne jelentsenek túl nagy procedúrát. Elsőre talán azt gondolhatnánk, hogy ilyen feltételek mellett végül biztosan szükség lesz valamilyen kompromisszumra a felújítás során, de valójában egyáltalán nem reménytelen a helyzet, sőt!

polisztirol falpanelek használata olyan megoldás, ami minden elvárásnak képes eleget tenni, segítségükkel ugyanis gyorsan és egyszerűen újjá lehet varázsolni a helyiségeket. Nem csupán a falak burkolására jelentenek alternatívát a panelek, hanem a mennyezetre is kiválóan alkalmazhatóak, amit elsősorban csekély súlyuknak köszönhetnek. A polisztirol falpanelek alapanyaguknál fogva könnyűek, ez az előny pedig tovább fokozható azzal, hogy az elemek kifejezetten keskenyek, csupán 3 mm vastagságúak. Ezt azt jelenti, hogy nem csak betonhoz rögzíthetőek, hanem akár gipszkartonhoz is, használatuknak így semmi sem szabhat határt. A falpanelek méretre vághatóak és ragasztóval egyszerűen a kiszemelt felülethez rögzíthetőek, a polisztirol falpanelek alkalmazásához tehát szakember segítségére sincs feltétlenül szükség.

polisztirol falpanelek különféle mintázattal és színvilággal készülnek, palisander, ébenfa, dió és ezüstfenyő utánzatú változatban is kaphatóak. A sokszínű kínálat lehetővé teszi, hogy minden érdeklődő megtalálja azt a változatot, amit el tud képzelni otthonában.

Ön is szeretné megismerni a polisztirol falpanelek választékát? Látogasson el a BIO FLAME s.r.o. webáruházába, böngésszen bátran, és tegye meg az első lépést a felújítás felé! A www.falburkolat-shop.hu weboldalon minden részletet megtudhat a használatra vonatkozóan, így az egyetlen teendője, hogy kiválasztja az Önnek tetsző változatot a polisztirol falpanelek kínálatából. Termékeinket érintő kérdéseit tegye fel bátran, várjuk megkeresését a +36-30-785-7070-es telefonszámon és az info@falburkolat-shop.hu e-mail címen!