Amikor házépítésre kerül sor, természetesen minden szakmai kérdésben tájékoztatást kapnak a leendő tulajdonosok, ám vannak olyan alapvető tudnivalók, amikkel érdemes tisztában lenni.
Köztudott, hogy a tetőszerkezet a ház kulcsfontosságú része, ennélfogva annak kialakítása sok szempontból meghatározza az építkezést. Az viszont már kevésbé ismert tény, hogy a hagyományos tetőszerkezet mellett más lehetőség is létezik, amit célszerű számításba venni a tervezésnél. Remek alternatíva a szeglemezes tető készítés, ami számtalan kedvező tulajdonságának köszönhetően egyre szélesebb körben ismert és kedvelt megoldás. Mit érdemes tudni ezzel kapcsolatban?

szeglemezes tető készítés egyik legnagyobb előnye abban rejlik, hogy nincs szükség külön födémre és teherhordó válaszfalakkal sem kell számolni, hiszen igen nagy fesztáv áthidalható egy ilyen szerkezettel. Ez nem csak azt jelenti, hogy a manapság oly népszerű egybenyitott terek zavaró falak, oszlopok és látható pillérek nélkül valósíthatóak meg, hanem azt is, hogy a szeglemezes tető készítés segítségével jelentősen csökkenthetőek az építkezés ezen szakaszának költségei.

Szintén a szeglemezes tető készítés mellett szól, hogy a tervezés számítógéppel, a gyártás pedig üzemi körülmények között zajlik, ez pedig több okból is kedvez a megrendelőknek. Egyfelől nagy mértékben csökkenthető a kivitelezésre fordított idő, ami annak anyagi vonzatán is megmutatkozik, másfelől pedig rendkívül precíz munka végezhető és csekély felesleges hulladék termelődik.

Felkeltette érdeklődését a szeglemezes tető készítés? Profi szakemberekkel szeretne egyeztetni a témában, akik a tervezést és kivitelezést is megbízhatóan végzik? Cégünk, a Faszerkezetes Ház Kft. csapatára mindenben számíthat! Figyelembe vesszük egyedi igényeit és bevetjük szakmai ismereteink legjavát, hogy Ön teljes mértékben elégedett legyen a végeredménnyel. Amennyiben szeretne többet megtudni a szeglemezes tető készítés lehetőségeiről, kattintson a www.fa-lak.hu weboldalra, kérdéseit pedig tegye fel bátran a +36-70-277-2472-es telefonszámon vagy a
fahaz@t-email.hu e-mail címen!