A tetőtér beépítése az otthon bővítésének legjobb módja, hiszen segítségével lényegesen növelhető a hasznos tér, méghozzá anélkül, hogy csökkenne a rendelkezésre álló telekterület. Ez kifejezetten okos megoldás, ám ahhoz, hogy az emeleti helyiségek is ugyanolyan kényelmesek legyenek, mint a lakás többi része, gondos tervezésre van szükség. A levegő hőmérsékletét tekintve a tetőtér kényes terület, ennélfogva a hőszigetelés kivitelezése az építkezés egyik legfontosabb lépése. Erre kínál megoldást a cellulóz hőszigetelés, ami képes minden elvárásnak eleget tenni, ami egy modern otthonban felmerülhet.

A gondosan megtervezett és kivitelezett tetőtér hőszigetelés nem csupán a lakók komfortérzetét növeli, hanem az optimális hőmérséklet megteremtése révén a hűtésre, fűtésre fordított költségek csökkentésében is szerepet játszik. Nem mindegy azonban, hogy milyen anyag és módszer szolgáltatja a szigetelést, hiszen a tetőtér beépítése egy hosszú távra szóló projekt, ami professzionális megoldásokat követel.

A cellulóz hőszigetelés alapja újrahasznosított papírhulladék, ami befúvásos technológiával kerül a problémás helyekre. A szigetelőanyag hézagmentes és hőhídmentes réteget képez, hatékony megoldásként szolgál azokon a kritikus pontokon is, ahol más módszerek gyengének bizonyulnak. Amellett, hogy kiváló hőszigetelési tulajdonsággal bír, alapanyagából adódóan a cellulóz hőszigetelés a környezetet is kíméli, ami manapság egyetlen építkezés alkalmával sem elhanyagolható tényező.

A tetőtér beépítését tervezi, és mindenből a legjobb megoldást keresi? A tetőtér hőszigetelés terén már megtalálta, amire szüksége van, csapatunk pedig rendelkezésre áll a megvalósításban! Honlapunkon bővebben tájékozódhat a cellulóz hőszigetelés előnyeiről és a kivitelezés menetéről, kattintson a www.celluloz-hoszigeteles.hu címre, és böngésszen nálunk bátran! Amennyiben segítségre van szüksége, esetleg kérdése lenne a témában, forduljon szakértőinkhez a +36-70-701-1479-es telefonszámon vagy az info@celluloz-hoszigeteles.hu e-mail címen!