Az ablakcserével nem érdemes tovább várni!

Lassan, de biztosan beköszöntött az ősz. Ilyenkor érdemes végig gondolni, hogy az otthonunk megfelelően fel van e készítve a hidegebb időszakra, például a radiátorok rendesen működnek-e, az ablakok jól zárnak-e? Utóbbinál, ha problémát tapasztalunk, akkor azt célszerű mielőbb orvosolni, még a fagyok beköszönte előtt. Lehet, hogy egy egyszerű ablakjavítással megoldható a gond, de sok esetben csak az ablakcsere jelent végső megoldást.

Az ablakcsere olyan művelet, ami sok helyen szükséges lenne, de az emberek többsége ódzkodik tőle, méghozzá általában az ára miatt. Tény, hogy ha minden ablakot szeretnénk kicseréltetni a lakásban, az sajnos nem két fillér, de hosszú távon számolva mindenképpen megéri. Az új, korszerű nyílászárók hőszigetelése kiváló, így télen kevesebbet kell fűteni, nyáron pedig ritkábban kell bekapcsolni a klímát, és ezzel rengeteget spórolhatunk, arról nem beszélve, hogy a modern nyílászárók az ingatlan értékét is növelik. A kevesebb energia felhasználásának környezetvédelmi előnyeiről sem szabad megfeledkezni, hiszen napjaink egyik legfontosabb témája az emberiség túlzott energiafogyasztása.  Az ablakcsere után a lakás nem csak kellemesebb hőmérsékletűvé, hanem csendesebbé is válik, így jelentősen megnövelve a komfortot, de természetesen a korszerű ablakok biztonságosabbak is a régi társaiknál.

Cégünk, a Veres-Therm Kft., az ablakcserét Veresegyházon és környékén végzi, méghozzá kedvező feltételekkel: minden esetben rövid határidőn belül igyekszünk rendelkezésre állni, magas minőségű, megbízható nyílászárókkal és megfizethető áron. Ha Ön is tervezi még idén az új nyílászárók beépítését, mindenképp kérje ajánlatunkat az ablakcserére!

Bővebb információért látogasson el honlapunkra, a www.verestherm.hu weboldalra, ahol mindent megtalál rólunk! Ha további kérdése merült fel az ablakcserével kapcsolatosan, forduljon bizalommal munkatársainkhoz, akik szívesen állnak rendelkezésére a 06-28/631-212-es telefonszámon és a verestherm@t-online.hu -email címen!

ugrás az oldal tetejére