A külső hővédelem és a belső árnyékolás eszközei együtt tudják teljessé tenni a tetőtéri helyiségek kényelmét, ezért érdemes kombinálni a különböző típusokat. Nálunk a legkiválóbb árnyékolók kaptak helyet, melyek segítségével kellemes hőmérsékletet teremthet otthonában, ráadásul szebbé és praktikusabbá varázsolhatja életterét!

Ma már számtalan árnyékolástechnikai eszköz létezik, melyek között kedvükre válogathatnak az érdeklődők, de fontos tudni, hogy funkcióban nem teljesen fedik egymást a különböző típusok. Más szerepet kapnak a külső hővédelem eszközei, mint azok, amiknek a belső árnyékolás a feladata, és mindkettőnek megvan a maga jelentősége. Az erős napsütéssel szemben a méltán népszerű redőny vagy pedig a külső hővédő roló tudja felvenni a harcot, hiszen ezeknek a típusoknak a lényege, nem engedik átmelegedni a helyiséget. Ezek a külső hővédelem eszközei, melyek segítségével a legnagyobb kánikulában is optimális szinten tartható a belső hőmérséklet, méghozzá az energiafelhasználás csökkentése mellett. Ez utóbbiból következik, hogy ezekkel az árnyékolástechnikai eszközökkel mérsékelhetőek az ingatlan fenntartási költségei és a környezetre gyakorolt negatív hatásai is. Ám a belső árnyékolás eszközei sem kevésbé fontosak, ezek segítségével ugyanis egyszerűen szabályozható a beáramló fény mennyisége. A belső roló vagy éppen a reluxa segít olyan fényviszonyokat teremteni a tetőtérben, amire éppen szükség van, emellett ezek az árnyékolók a helyiség hangulatát is jelentősen befolyásolják. Számtalan különféle színben kaphatóak, melynek köszönhetően könnyedén a berendezés stílusához és a lakók ízléséhez igazíthatóak.

Ha Ön is szeretné otthonossá varázsolni a tetőteret, fordítson figyelmet a külső hővédelem és a belső árnyékolás eszközeinek kiválasztására is! Cégünk, a BAU-LUXUS Kft. mindkét kategóriában megbízható termékeket kínál, melyek garantáltan hosszú éveken át fogják szolgálni! Tekintse meg kínálatunkat a www.tetoablakbeepites.hu weboldalon, és amennyiben kérdése lenne a témában, vagy máris szeretné leadni rendelését, forduljon hozzánk bizalommal a +36-20-314-6148-as telefonszámon vagy a bau.luxus@t-online.hu e-mail címen!