fa nyílászárók időtálló minőséget jelentenek. Ha az árban és a minőségben is szeretné a legjobbat megkapni, akkor fa ablakokat érdemes vásárolni!

fa nyílászárók ablakot és ajtót is jelenthetnek. A fa ajtókat inkább beltérben érdemes alkalmazni, nem pedig bejárati ajtóként. Az ablakok esetében a fa minden előnyös tulajdonsága érvényesülni tud ilyen típusú nyílászáróként. A fa természetes színeiben és mintáival gyönyörűen fest, de arra is van lehetőség, hogy festék réteget kapjon. Az igazán minőségi alapanyagból készült és szakszerűen beépített nyílászárók olyan ablakok, amik esztétikus látványt nyújtanak és a funkciójukat is tökéletesen betöltik. A fa nyílászáró alapanyagát gondosan kiválogatják, megmunkálják, tartósabbá teszik a megfelelő eljárásokkal, majd a kivitelezés után a beszerelés marad hátra. A figyelmes ápolás és a lelkiismeretes karbantartás mellett a fa nyílászáróval akár évtizedeken át nem adódik semmilyen probléma.

A fa ablakok élettartama figyelemreméltó azzal együtt, hogy természetes alapanyagról van szó. Természetesen sok múlik azon is, hogy milyen az a fa ablak. Az igazán kimagasló színvonalon elkészített nyílászáró, ami maradéktalanul meg tud felelni minden elvárásnak, akár ötven éven át képes ugyanabban az ingatlanban ablakként működni. Egy ilyen fa nyílászáró a hőszigetelés szempontjából is ugyanazt tudja nyújtani, mint egy új, drága, alumínium vagy műanyag ablak. Egy ilyen nyílászáró értéket képvisel.

A Perdi-fa Kft. tevékenységével és a cég által tervezett, gyártott termékekkel a www.perdikft.hu webcímen található honlapon ismerkedhet meg. A fa nyílászárókat akár egyedi megvalósításban is le tudjuk gyártani a megrendelő kérésére. Méretre gyártott, egyedi színre festett ablakaink az Ön ingatlanát is szebbé, komfortosabbá tudják tenni. Ha érdeklődik termékeink iránt, lépjen kapcsolatba a kollégáinkkal! A személyre szabott árajánlatot fa nyílászárók gyártására kérheti a perdifa@gmail.com email címen vagy a +36-74-674-466 telefonszámon is érdeklődhet.