biztonsági ablakfóliázás kiváló választás, ha szeretné óvni és egyben szebbé varázsolni otthonát! Gyorsan, egyszerűen, megfizethető áron teheti teljessé ingatlanát, és ehhez csak annyi a dolga, hogy ránk bízza a fóliák telepítését!

Az ablakok beeresztik a természetes fényt, ezzel együtt azonban a kíváncsi tekintetekkel szemben is védtelenné teszik otthonunkat. Ilyen formában nem tudunk privát szférát teremteni magunknak és biztonságérzetünket is elveszítjük, ugyanakkor az sem megoldás, ha sötétségbe burkolózunk. Jó hír, hogy nem kell azon morfondíroznunk, melyik a kisebbik rossz, biztonsági ablakfóliázás segítségével ugyanis nincs szükség kellemetlen kompromisszumokra!

biztonsági ablakfóliázás egyszerű, mégis hatékony megoldást jelent arra, hogy védjük és komfortosabbá tegyük otthonunkat. A fóliák megakadályozzák a belátást, kiváló fényáteresztő képességüknek köszönhetően azonban nem kell lemondanunk a természetes fényről, hiszen a belső fényviszonyok változatlanok maradnak. Ám ez még nem minden, a biztonsági ablakfóliázás ugyanis az UV sugárzással szemben is óvja otthonunkat, így azt értékállóbbá tehetjük. A fóliákat könnyebb tisztítani, mint az ablaküvegeket, és akkor sem hagynak nyomot, ha idővel szeretnénk eltávolítani azokat. Ha véletlen baleset vagy akár szándékos rongálás áldozataivá válunk, a fóliák akkor is óvnak minket, hiszen egyben tartják az üvegtáblákat, így pedig nem kell szilánkok okozta sérülésekkel számolnunk. A fóliák többféle változatban kaphatóak, így nem csupán védelmüket és praktikusságukat élvezhetjük, hanem esztétikusabbá is varázsolhatjuk otthonunkat, ha biztonsági ablakfóliázás mellett döntünk.

Ön is szeretne élni a biztonsági ablakfóliázás előnyeivel? A Kiss Fólia csapata rövid idő alatt telepíti a kiválasztott fóliákat, melyek számtalan pozitív hatását hosszú távon élvezheti. Szolgáltatásunkról és az általunk kínált fóliák tulajdonságairól többet is megtudhat a www.foliazunk.hu weboldalon, szakmai kérdéseivel pedig bátran forduljon hozzánk elérhetőségeink egyikén! Várjuk megkeresését a +36-20-456-0842-es és a +36-20-432-3113-as telefonszámon, valamint a kissfolia2018@gmail.com e-mail címen!